she's dancing alone

ojdå, det var ett tag sen jag var här sist. hm, well. jag har haft mycket att göra antar jag. inte direkt, men let's pretend. har läst en hel massa, skrivit otroligt mycket och framförallt solat och lyssnat på massa grym musik! life's good :)
anyway, saker har hänt.
blir london den 6-11 augusti, 3-6 oktober och den 26-29 november! första två gångerna blir med papi &shopping är det som gäller då! den sista gången blir med min matie malin, aka lasse, och det kommer bli sjukt underbart! galet kul lär det bli tror jag.

i oktober i london blir det lite all time low med. all time low är himla bäst måste jag säga. deras nya album är i princip allt jag lyssnar på, så klockrent är det.
det blir all time low i september med, då i malmö. det blir härligt som fan med två all time low spelningar, sett dem en gång tidigare och de är otroligt bra live! längtar verkligen till den 17:e september och den 5:e oktober. <3

förövrigt blir det som sagt london nästa torsdag. det är himla fint, längtar tillbaka en hel massa! ska försöka blogga lite oftare, men det glöms tyvärr bort. not like you care, men ändå. :) anyway, slänger nog in ett inlägg senare.

pus folks, &enjoy the beautiful picture!


something's telling me to leave

hallå'hallå.
länge sen jag uppdaterade, men har haft fullt upp! umgåtts massor med malin innan hon åkte till stockholm, firat mig själv med halva släkten och solat som en galning. så nu är jag hyfsat brun iaf, hihi. idag blev det stan &lite shopping. i helgen bokas london - jag tror jag dör av lycka. ikväll bokas bussbiljetter till norrköping och fia'lia. livet är fint just nu! anyway, på måndag fyller jag 18 år och det känns härligt!

har inte himla mycket att säga här, utan bara att all time low är bäst i världen och att deras nya album är en mja, gudagåva? hih, ungefär. nejmen, hittar inga ord för att beskriva det. it's amazing. nya videon är också helt amazing vill jag lova. och well, idag ska en liten all time low tröja göras. customised och helt fantastiskt fin kommer den bli tror jag. ^-^ bild dyker upp senare, i believe. hur som helst, ska ge mig ut på en liten cykeltur nu.

but, before i forget. ett bevis på hur härlig min vän malin är;
bells: åh, harry potter är inge bra.
malin: nej, jag vet. min kompis är typ helt kär i han huvudpersonen.
bells: åh!
malin: mhm! liksom, han david är ju inte ens snygg!
bells: malin... han heter daniel.

pus &allt sånt där!

RSS 2.0