when you smile, i melt inside

jaha. då har ellen vart i farten igen! hon är härlig den där tjejen. jag saknar henne, min alldeles egna idiot. <3

ellen kan ju roa sig med sina voodoo-dockor, det vore fint och skulle vara trevligt tycker jag! ^-^ sen tycker jag att hon ska vara tyst angående mario, då det INTE är speciellt roligt, hah. (: men hon är söt &jag saknar den galna bruden väldans mycket som sagt! ska ta &smsa henne nu, hih.

anyway, idag blev det`då stan med erica &marie angeles. det var kul tycker jag, &jag kirrade ett par skor som är sjukt snygga! åh så fina de är. bild kommer snart (:  vid två mötte vi de andra svenskarna för att äta lunch &det var kul! pizza blev det.     sharing is caring-  det lever jag &lollo efter nu, haha (:
 
sen blev det kaffe på en pub och fotbollsmatch! liverpool - middlesborough. xavi alonso gjorde sjävlmål så middlesborough tog ledningen. inte alls bra!
sen vandradr jag &lollo hemåt då vi bor grannar och vi ventilerade lite problem. det är såna tillfällen man gillar! hon fotade lite med på vägen och sen blev det för mig att äta lite kött. inte för att jag var hungrig, men ändå. ska snart ta mig en sen siesta, innan det blir dags att gå ut på den omtalade pubrundan. innan det så blir det pizza, IGEN! dock ska jag inte käka det, utan bara titta på. fint va?

anyway, nu ska jag siesta lite, hasta luego!

dagens låt; blink 182 - first date.

"is it wrong if i think it's lame to dance?
do you like my stupid hair?
would you guess that i didnt know what to wear?
i'm just scared of what you'll think.
you make me nervous so i really can't eat"


money money money

som ni säkert redan har listat ut så är det INTE jag som har skrivit det senaste inlägget.
det är isabell, marios flickvän.
jag tycker att det blev väldigt dålig stämning här när jag blir ombedd att hålla käften.. personen bör ångra sig och be om ursäkt, annars kanske jag råkar plocka fram min vodoodoll och gör kvällarnas kväll jäääävligt intressant för folk runt omkring på (hahaha) pubrundan.

dock är jag jefligt glad idag.
var på stan med e.gashi och jag köpte en skinjacka. i like. <3
hehe, dagens fika då med:
slog på stort, lyxdyr paj på donken 12 kr.

sen är jag fett töntig antar jag, men jag har trillat över pcds hemsida, så jag ska beställa shorts och grejer hade jag tänkt, eftersom jag råkar ha lite överflöd av pengar (!?) på mitt kort vilket jag la märke till idag.
brukar inte höratill vanligheterna, men såhär i lågkonjukturstider ökar siffrorna markant och ofta. sinnes..
men snälla gud, låt det fortsätta så, jag vill nämligen ha lite skor åsånt från exempelvis www.forever21.com och annan sida jag inte tänker delamedmig av. sen vill jag väldigt gärna ha petters goddamnit!- tröja..
skönt att jag fyller år snart.

fan va jag blarrar.
melodifestivalgrejs ikväll igen, och agnes är bra, så det ska man faktiskt se.

jag saknar idioten i spanien,

xoxo

i'm having the time of my life

i'm in spain people!
och som ni nog listat ut skrev jag INTE de 2 senaste inlaggen. det gjorde ellen. my best little friend! i miss her, haha.
spanien ar kanonbra nu, i borjan var det hemskt men nu ar det sjukt kul! tapas och massa mys igar kvall och ikvall blir det pubrunda (och ellen ska halla kaften om mario, inget viktigt, ellen lever i en egen liten varld. men jag gillar henne anda!)
snart ska jag vandra in till city och mota erica & marie angeles for att shoppa lite! very nice tycker jag.
20 grader varje dag, minst &det ar helt underbart. jag alskar det! slappa i solen ar det basta som finns.

sjukt mycket skratt varje dag och gruppen ar sa himla himla bra! vi svenskar har kommit varandra valdigt nara och alla at underbart trevliga! (:
anyway, jag forsoker sno paulas dator lite senare igen, nu ska jag springa in till stan for att traffa erican! muy bien!

hasta luego!


Why dream when I can have the real thing?

here we go again..
fan, jag som hade massa bra i huvudet som jag skulle skriva. givetvis har jag glömt det...
aja..  spanska provet gick nog åt helvette. bara halvvägs om jag har tur, men det lär jag inte ha..
har dock fått höra att bellzor har det RIKTIGT TREVLIGT i spanien, så det är det jag fokuserar på nu.
jag hoppas för allt i världen att hon blir lite dirrrty ikväll/imån kväll (pubrunda! hahaha) och plockar fram sina snusksidor som hon säkert skyller mig för att ha, och har lite sexytime med Mario.

dagens lätt bästa kommentar : hon måsta ha haft en jävla diarré.

helgen vet jag inte hur jag ska spendera.
är i stort behov av sömn, men att sova bort en hel helg ger mig ångest.
min träningsmani har gått lite över styr. har nog tränat sönder mig för jag har en obeskrivligt detta-känns-inte-bra-smärta i min något småfeta kropp.
 jag övertränade på intensivpasset igår och det känns nu.. blir inget gym idag och det är SÄMST illa för jag behöver träna och gymmet har jag inte besökt på evigheter.

ska nörda mig lite och anmäla mig på en träningsida där man matar in sin träningsdata och träningsmål. samtidigt visas typ siffror och annat nödvändigt i statistikfunktioner och annat, för den som bryr sig.  www.funbeat.se
pappsen fick även en ny katalog från GymGrossisten häromdagen, så jag hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och inhandlar mer proteinpulver ådedåva.

fick förresten Aldrig Fucka Upp (Jens Lapidus) av pappa i veckan. har läst Snabba Cash och den var riktigt bra och nu har jag äntligen bok numero dos. och nu gick det upp för mig vad jag ska göra i helgen:
stan (ska inte spendera massa pengar heltiden, men jag MÅSTE faktiskt ha kläder, väskor och skor..)
jobba
LÄSA och.. ja, jag ska fan gotta mig. Ben&Jerrys och Marabou Amigo får det bli.
tränar man, får man.

Ha det braau, ciao.

*ohlala, min lillasysteryster kom hem från frissan nu och luggen sitter verkligen där den ska!
önskar att jag hade lite mindre hår och färre lockar ibland.. plattången är min bästa vän..

i'll be rocking like a rockstar

hahaha.
undrar ju vad du kommer att säga om detta bellzor.
sannolikheten för att detta ska bli bra är ju minimaliskt stor.. kan dock hålla med dig om att det är ganska skönt att sitta här och ordbajsa lite för sig själv och i fantasin inbilla sig att typ 20 000 pers kollar detta senaste superintressanta inlägg inom det senast dygnet, som alltid. me like..

kommer dock inte skriva om senaste fikan jag åt, vad jag köpte senast eller visa vad jag hade på mig idag.

( skulle bra gärna vilja habla lite med la idiota som du bor hos i spanien.
jeeez, har hon mens 24/7 året om? slå henne från mig. )

egentligen borde jag plugga nu.
spanska ironiskt nog.. prov imorgon och jag har inte ens börjat plugga.. så sjukt typiskt mig. fick ig på förra (mitt första EVER, trodde aldrig jag skulle behöva vara med om det.. för matten i nian räknas inte..) och jag har fan bestämt mig för att bli lite ambitiös. dock svårt, jag hatar att plugga och har ingen kommerihågalltjagläserochfattardirekt-hjärna..

gårdagen var hemskt tråkig.
psykologiprov sista lektionen... jag var så sjukt kissnödig att jag inte visste vad jag skulle göra. inte får man lämna klassrum under provtid heller.. hoppas iallafall att provetgår igenom med minst godkänt.

skulle hämta mitt sminkborttagningsmedel hemma hos malin efter provet.
satte mig utanför hennes hus och väntade, för hon slutade kvart i fyra och jag 20 i.
hon kom kvart över, så min blåsa var helt utom kontroll, jag höll på att dö av kissnödighet.
skyndade upp till henne, kissade och snackade, började även packa mig hemåt.
kom hem käkade och upptäckte att påsjäveln med mitt grejs INTE befann sig i min väska...
fick ett sms av malin: hahahahahahahahahahahahaha xD

drog till friskis, dansade och svettades på tomassss lovely pass och åkte sedan hem till malin för att hämta det jag skulle. fick faktiskt det jag skulle med mig hem.

nu saknar jag isabellis och vill att hon kommer hem. <3

(lyssnar INTE på Corbin Belu & Zac Efron - The Boys Are Back)

xoxo

pinch me is this real

hallå hallå! (:
sitter med massa färg i håret nu i hopp om att mitt går ska sluta skimra i brunt. det är jag nämligen trött på. nu blir det kolsvart igen, härligt.
sitter &glor på väderprognoser för zamora med. 16 grader varje dag &som mest uppåt 20. inte helt illa faktiskt! (: betydligt varmare än kalmar, haha. ska snart skölja ur färgen &gå bort till mina kusiner på pappas sida för att fira en mini'kusin. mysigt tycker jag. sen ska jag försöka packa ner alla mina saker i en sportbag &prata lite med erica samtidigt. vi måste diskutera packning, hah. problem eller vadå? borta i tio dagar och vi får bara ha en liten väska. känns väldigt stabilt tycker jag. gissa om jag inte kommer klara det? så himla mycket som ska med och det känns helt sjukt att vi åker i morgon!

07.07 lämnar vi kalmar för kastrup &sen flyger vi till madrid! stannar i madrid ett dygn innan vi tar bussen till zamora &träffar spanjorerna. det känns helt i n s a n e ! min spanjorska verkar dock helt okej, bra musiksmak hade hon iaf! ^-^ alltid något, hih.

anyway, nu har jag lite bråttom så jag uppdaterar senare!

i'm not over you just yet

hellu!
idag har jag varit på stan med lite folk som ska till spanien i hopp om att hitta någon present till spanjorerna. det gick väl sådär men det löste sig till slut. (: sen blev det att handla lite till mig själv med (a) en väska, en tröja, ett block &en bok blev det idag. behövde ha något att läsa under spanien-resan &hittade en bok med Nick Hornby som jag velat läsa ett tag. så då tänkte jag att nu var det minsann dags att köpa den. ^-^ 

nu sitter jag här framför datorn med en evian flaska full med vatten &slappar lite. väntar på att min kära vän matilda ska ringa med så vi får prata av oss lite. var så himla länge sen vi pratade och så. ska bli spännande &höra om hon fått sakerna jag skickade till henne än.

igår blev det en vända på stan med kusin'vitamin &det var mys. vi fikade och snacka en hel massa om allt &inget, precis vad jag behövde. mycket prat om folk i skolan blev det &det var härligt. sen handlade vi lite godis &sådär, innan vi gick åt olika håll. hon vandrade vidare till monokrom och en spelning, &jag begav mig hemåt för att skriva lite. (: det blev till att kolla lite på how i met your mother med och i like that show a lot!

idag har jag förövrigt lyssnat en hel massa på lily allen! det är så underbart att hon är tillbaka igen &jag blir så glad av att lyssna på henne. hon är lagom laid back och det är massor med känslor i låtarna. idag har 'fuck you' gått på repeat i min mp3 och det har varit fint.

sen är det lite roligt med folk som inte kan släppa taget &gå vidare även fast de låtsas att de gjort det. jag är rätt öppen med att jag inte kan gå vidare och sådär, och det är komiskt att folk inte kan erkänna sånt där. så jag vet att du kollar min bilddagbok med en annan användare. enjoying my pictures?

f u c k  y o u  v e r y,  v e r y  m u c h,
c a u s e  w e  h a t e  w h a t   y o u  d o
a n d  w e  h a t e  y o u r  w h o l e  c r e w
s o  p l e a s e  d o n 't  s t a y  i n  t o u c h

dagens låt: lily allen - fuck you

i'm being taken over by the fear



nu sitter jag här &lyssnar på you me at six i min ensamhet! fia har lämnat mig för norrköping &det sörjer jag. det var mycket trevligare när hon var här &nördade hannah montana med mig. hur kul är det att vara en nörd ensam liksom? hah.
nu har ni iallafall fått en bild på frisyren! det är en stor change, faktiskt! haha. har nästan vant mig vid luggen nu, försöker dock hela tiden lägga den åt sidan som det var innan, haha. men somsagt, nu vill jag veta vad ni tycker?

anyway, glodde precis runt på facebook och hittade världens finaste bild (lite ironi!). josh franceschi (ymas), alex davies (elliot minor), aled philips (kids in glass houses) och sean smith (the blackout) i en pool. fina saker alltså! iallafall josh och sean, hih! sean är så söt att jag vill äta upp honom - sort of. josh ser så sjukt liten ut, söta människa <3
nödvändigt inlägg, nej. men ni ville se frisyren &nu har ni sett den, hih. anyway, ska ta och promenera hundarna nu och bege mig till pappa.
imorgon blir det fika med bästa kusinen! <3




(fia, förstår du vilken låt jag tänker på när jag ser den vita texten? hih!)

i could rock,rock your arse off!

hellååå!
kände för ett spontan-inlägg sådär nu på kvällen (:
jag &fia har precis fått the shock of our lives. vi har suttit &glott på jeff dunham &hans dockor i flera timmar, och så kollar vi hans hemsida och ser att han kommer till london. vi flippar ut lite, och sen inser vi att han kommer till stockholm. ja, precis. s t o c k h o l m !
så himla sjukt! så nu har vi vårat sikte ställt på den 8 april, då jeff dunham är i stockholm med peanut, josé jalapeño, achmed, walter och melvin. can i get any better? nejdå. once you go purple, you never go back. så är det!

anyway, ni som inte har sett the dolls måste kolla upp dem (a)

annars har dagen spenderats med hannah montana &the oken'mind, plus en sväng på stan.. jag klippte min efterlängtade hellugg &bild på den kommer snart, i guess. om nu någon bryr sig, hah. ^-^ anyway, nu ska jag vara social &glo lite på peanut igen.

&JUSTE! fia &jag har fina idéer angående sommaren. jag säger bara; "i'm a rockstar baby, on a saturday night.."
ni kanske får reda på mer senare, om ni uppför er! (:

pus!

"am i pissing you off-fa-fa?"

i don't care about clever, i don't care about funny

hellå folk!
ingen update på många dagar nu och jag har haft mycket att göra. plugg &allt vad det heter! men nu är det lov och det är underbart (: ingen skola för mig tills den 5:e mars. så jäkla underbart, för den 23:e februari drar jag tilll spanien i tio dagar med skolan. det blir fint tror jag!

mitt lov:
idaggggg; fia kommer hit!
måndag; frisörbesök &umgås med fia-lia. det blir photoshoot med monki'sar &så. (:
tisdag; freaky freaky fresh moments med fia!
onsdag; fias sista dag i kalmar &så, så mer freaky freaky fresh moments!
torsdag; träffa b ä b i s kanske? annars så blir det plugg.
fredag;
lördag; kusin'kalas!
söndag;
måndag; spain! tåg 07.07 mot köpenhamn för att sedan flyga till madrid där det blir ett dygn fyllt av shopping, innan det blir buss mot zamora på tisdagkvällen.

är så läskigt peppad inför spanien, fast ändå nervös. jag ska bo hos en tjej i nio dagar &det är lite scary! however, så är hon väldans trevlig och så, så det blir nog bra!
idag ska jag plugga lite, sen städa mitt kaos-liknande rum, för att sedan träna och sola lite! vid nio ska jag gå och möta fia vid tågstationen. härligt ^-^
det blir en fullspäckad dag för mig idag och jag är redan stressad! så nu ska jag ta och fixa något att äta och spela lite xbox innan jag beger mig till mami och städar lite. anyway, jag uppdaterar senare!

förresten, ni bara måste lyssna på den här låten! den och massa mgmt är allt jag lyssnat på i veckan, hih!


let's dance to joy division

sitter vid en adtor i skolan &lyssnar på the wombats. let's dance to joy division gör bara att jag vill hoppa runt &dansa som en idiot - but i won't. ska bege mig till gymmet efter skolan, för att träna lite sådär med ebba hoppas jag! inte tränat sen förra veckan, sjukt sugen på att träna nu igen! sen blir det till att sola en stund med innan det blir till att åka till papi och spela guitar hero en stund. ^-^

igår vad camillus snäll nog att visa mig lite mail hon fått från ymas &sådär, deras förklaring till kommentaren om mcfly. tydligen hade de inte sagt det alls, utan det var något tidningen hade hittat på. det hävdar ymas iaf, &jag tror dem. för det låter inte likt max eller matt att säga en sådan sak, it just doesn't! så tacks igen camillus! (:

imorse gick jag upp vid sju för att ha retorik vid åtta i tre timmar, &det sög riktigt mycket. inte själva retoriken, men att gå upp vid sju! är van att ha sovmorgon till nio - tio på måndagar, så det var kämpigt för mig. men jag klarade det &jag kom till och med i tid till skolan! retoriken var rolig, det var jag och tio ettor och vi slappade lite sådär. sen blev det lunch med amanda och en fin diskussion om spanien innan det blev dags för samhälle och film. i lagens namn, en gammal film med sven wolter och några fler. den var inte speciellt bra &jag var nära att somna, men det gjorde jag dock inte!

anyway, nu ska jag ta och plugga lite sådär.
puss!

would you find somebody else to blame?

jag sitter justnu och svär lite åt you me at six. de är bäst i världen, men justnu är jag besviken på dem.
"we like the female attention, but we don't want to be a new mcfly. we actually care about our music"
jaha, så mcfly bryr sig inte om sin musik? de bryr sig bara om sina kvinnliga fans? er, you me at six, vet ni överhuvudtaget något om mcfly? vadfan ger det er att klaga på dem? om man är ett relativt nytt band, som ymas är, så är det väl inte så himla smart att hoppa på ett band? ska det ge ymas mer framgång? hos metal-fansen, ja. hos de som gillar både ymas och mcfly, nej. det var jävligt dumt av you me at six, och jag försöker verkligen förstå varför de sa som de gjorde. har man sett mcfly, eller bara läst på lite om dem, så vet man att de bryr sig om sin musik till 110%. mcfly är av alla band jag lyssnar på, dem som bryr sig mest om sina fans och sin musik.

jag är så trött på att folk jämt ska döma mcfly direkt. jag umgås med folk som jämt anmärker på hur dåliga de är, utan att ha hört en låt. när jag säger nåt om mcfly blir det en suck, och sen "åh, dem". om man inte vet nåt ska man inte uttala sig om det. enligt några av mina vänner och resten av världen (ungefär) så är mcfly ett boyband, som inte skriver sina egna låter, inte spelar instrumenten själva, sjunger playback, endast bryr sig om tjejer och pengar.
sakerna jag precis räknade upp är alla så fel att jag inte vet vad jag ska ta mig till. folk måste lära sig not to judge a book by its cover. mcfly är världens bästa band och de förtjänar all respekt i världen!
tidningar uppmärksammar aldrig de bra sakerna om mcfly, de skriver aldrig om hur mycket penga de skänkt till välgörenhet eller liknande, utan de vill bara veta saker om deras flickvänner och deras raggningsmetoder. ja, för det är ju det som är viktigt. eller inte. men för tidningarna är det så, och ymas borde veta bättre än att tro på tidningar. och en sak till; om mcfly nu är så hemska som alla säger, hur kommer det sig att de är ett av englands mest framgångsrika band?

save me from being confused

tänkte bara att jag skulle tipsa er om två låtar jag lever för justnu! lyssna, ni kommer inte ångra er, (:

carolina liar - show me what i'm looking for

the wombats - let's dance to joy division

nejnu blir det new moon och en gigantisk kopp kaffe! ^-^

show me what i'm looking for

sitter &glor på det nya 90210 avsnittet - igen! jag är så glad att det är ett nytt avsnitt, mindre glad är jag över att efter nästa avsnitt blir det ett s j u v e c k o r s lång uppehåll. f y f a n ! hur ska jag överleva utan navid &dixon i sju veckor?
navid: it took me 11 years to ask out adrianna.
dixon: yeah, that is a little pathetic..

navid: i'm really uncool.

så nu glor jag på nyaste avsnitt för andra gången &efter det blir det lite gossip girl. har fått återfall av det nu, tröttnade som fan efter mitten av andra säsongen men nu har jag hämtat mig efter pausen. så nu är det all good igen, och jag har återfått min besatthet av mr. bass. han är bäst i världen, typ. anyway, jag ska inte plåga er med massa fakta om navid, dixon och chuck och alla människor i serier som jag gillar.

idag var det skola och geografi-prov, och det gick bra i guess. man kan ju bara göra sitt bästa, right? (: jag är dock sjukt trött och förkyld, halsont har jag med och jag orkar inte bli sjuk justnu! usch och fy.. ikväll blir det plugg på hög nivå med, plus lite läsning i olika böcker. där fick ni lite onödig fakta, again!

har suttit &läst massa i new moon idag, då jag började läsa om hela twilight serien från början ^-^ började läsa twilight 2007 &har vart fast sen dess. har dock inte läst anything twilight sen jag läste ut breaking dawn i augusti. tyckte det var dags att ta upp the obsession igen, så började läsa om allt. &det var mysigt somfan. har saknat jacob black en massa :')
 
nej, nu ska jag ta &fixa lite kaffe och läsa lite i new moon. pus på er!

RSS 2.0