well i guess this is growing up

här sitter jag i in ensamhet framför tv:n och lyssnar på blink-182. att de är tillbaka har verkligen made my year om vi säger så! hoppas som fan att jag innan året är slut har befunnit mig på en liten spelning med dem. det skulle slå allt - i just know it!

anyways, justnu sitter jag då framför tv:n och ser lite på x-men, the last stand. wolverine är min lilla favoritis och hugh jackman är relativt snygg. ja, jag tycker nog det alltså. har inte insett det innan, men nu ser jag att det nog inte är något större fel på den mannen! anyway, bredvid mig ligger världens lilla sötaste vovve, min chili. han är fan galen, men söt är han allt!

idag har jag varit ute med mina fina vän ellen, igen! vi var ute på en himla trevlig promenad i nästan två timmar. vi bestämde oss för att gå ner till en strand, och släppte hundarna. vi vandrade i vattnet som var sjukt varmt och sedan tyckte min ena hund att det var dags att bada. han sprang som ett yrväder i sanden och sedan dök han i vattnet. där låg han i några minuter. himla fin hund han var sedan! allt detta kaos gjorde att ellen fick en blackout i huvudet. hon skulle tvätta sina fötter och sedan ta på sig skon, men hon satte istället ner hela foten med skon på i vattnet. tror ni vi skrattade eller? det var lovely! bästa som hänt detta året so far alltså!

nu ska jag dock ta och hoppa i säng. i morgon blir det skola och plugg igen. sedan siesta på torsdag, fina grejer! blogger uppdaterar jag mer i morgon, annars måste jag säga att the blackout verkligen är bäst (hihi).

we're going to hell... so bring the sunblock

siesta festivalen 27-30 maj.
hultsfredsfestivalen 8-11 juli.


guess who'll be working?

fett jävla fint är det.
the blackout. parken. white lies. kings of leon. the killers. the gossip. klaxons.

you think i'm loud

the blackout är bäst i hela vida världen!

ja, det är helt sant. the blackout är världens finaste och bästa, efter mcfly då! 'i love myself and i wanna live' är helt underbar och har gått på repeat på min iPod sen igår. tjugotvå spelningar bara idag, då är det fan illa! otroligt peppande och fantastisk låt. nu har de nog överträffat sig själva måste jag säga. 'we are the dynamite' var en otrolig skiva, men som det ser ut nu kommer 'the best in town'  att vara ännu bättre och det är inget jag ogillar direkt. först verkade den vara helt annorlunda mot det vanliga the blackout i love and know, men sen när jag lyssnade lite till så var den p-e-r-f-e-k-t! och vi (read: jag) vet ju att perfection stavas t-h-e-b-l-a-c-k-o-u-t. anyways, till någe helt annat nu!

idag har jag umgåtts med min fina vän ellen. hon är bra hon måste jag säga. vi har pratat om massa skit som bara vi förstår och det var behövligt! sen så tog vi en fin promenad och lite så, där vi pratade lite till. sen spenderade jag min kväll ute på altanen i solen med datorn i knät för att plugga lite. och visst fick jag saker gjorda! :D i morgon blir det till att göra lite till, så jag kan åka på siesta med gott samvete, haha. :) lite prov blir det i veckan med, inget jag peppar som fan, men det blir som det blir.

sitter justnu i soffan med datorn i knät och tittat på stranger than fiction. en himla bra film faktiskt. jag var helt ointresserad när jag började se den, men nu måste jag säga att den är sjukt bra. den går på fyran, så anledningen till att jag ser den är helt enkelt för att mamma såg robinson, och då var fyran automatiskt på, så jag bara fortsatte titta på kanalen. och det är jag glad för just nu! will ferrell är himla bra måste jag säga. anyways, i morgon blir det släktfirande hos en faster of mine, och det blir trevligt tror jag. vi kan ju alltid hoppas på det liksom.

måste bara säga en sak; maybe it wasn't meant for you? &jag saknar de där bra tiderna, bara så att du vet. när vi var oövervinnerliga. jag har aldrig glömt dem, och kommer aldrig, glömma dem. men ja, it wasn't meant for you at all.


&såhär såg jag ut idag! finaste mcfly-tröjan är på, såklart! :)
och omgjorda bilder är ju såklart det bästa vi alla vet!

i love myself and i wanna live


say what you wanted

when everything is gone, we'll still be begging for more



say you will forget


"the closest friends you'll have are the ones you'd take a bullet for, but they're the ones you constantly feel you could put a bullet in as well"

jag har funderat lite idag, och jag har kommit på att mr. alex gaskarth verkligen har helt rätt i det han säger. bästa vänner är verkligen såna man skulle kunna ta en kula för, men ibland skulle man gärna sätta en kula i dem. nej, men seriöst. det gäller såklart inte alla, men en del. och jag tycker om mr. gaskarth väldigt mycket. han är en väldigt fin pojke! :)
 <--- finaste killen i världen! sitter förövrigt och lyssnar på hans fina band all time low justnu. har inte lyssnat på dem på ett tag och kom tillbaka in i min a t l period nu. åh, fint. annars har jag lyssnat en massa på the blackout's nya skiva, the best in town. den finns på deras myspace nu, och gud vad bra den är! dock är många låtar rätt olikt det the blackout jag känner &älskar, men skivan är fortfarande underbar. såklart!

på tal om underbart... otroligt fin låt härunder!



you think you've got it all figured out

DAGENS VILL HA: mcfly live igen? :) annars en bussbiljett till norrköping.
DAGENS KLÄDSEL: svarta skatebyxor, linne.
DAGENS DOFT: britney - fantasy.
DAGENS FRISYR: jobbigt!
DAGENS LÅT: mcfly - the promise.
DAGENS HÄNDELSE: att mina mcfly-dvd anlände idag :')
DAGENS PLANER:  skola - plugg - sova. pfft, fritid, vad är det?
DAGENS SAKNAD: londontown. max. fia.
DAGENS DUMMASTE: skolan.
DAGENS SJUKA: um, att jag nästan är klar med religionen innan inlämning?
DAGENS DROG: allt med mcfly?
DAGENS ROLIGASTE: mcfly on the justin lee collins show.
DAGENS KÖP: godis.
DAGENS GODIS: er, kexchoklad.
DAGENS BLÄ: skolan?
DAGENS HUMÖR: 
bra! :)

har precis städat mitt rum lite (tycker dock det ser ännu värre ut nu, det är inte meningen va?) och ska ta mig ut på en hundpromenad nu med ellen.  det kan bli väldigt fint tror jag.
i morgon är det ingen skola, men ska köpa tågbiljetter till siesta inne i staden så det blir en sväng dit. ska ta &ringa upp malin och höra när hon ska in dit med. fina grejer det där med siesta alltså! dock kommer jag nog missa the blackout, vilket suger som fan. men i will survive! får ju se massa annat och träffa fint folk. ska förhoppningsvis träffa min lilla söta vän moa igen. senast vi sågs var mcfly i november. det är för länge!
anyway, jag ska ta mig ut nu. ska bara se en liten supernatural-video först...

förresten. trashtalk på bloggar är lite last year, don't you think?

we're the young, we're alright

ny (rätt ful) design och jag tänkte inleda designen med en fin video.
mcfly on the justin lee collins show, part one.
och herregud vad jag skrattade.


electric hearts

ingen skola i morgon.
ingen skola på torsdag.
ingen skola på fredag.
siesta nästa vecka.



livet är fint.

(ny design kommer förresten snart)

just watch this space, yeah, you just wait

there is no shortcut to a dream,
but i am not afraid; i'll take it all the way.



wake up, live your life

hallå, it's been a while.

london var bäst i världen som vanligt och mcfly var finast, as usual. de bevisade än en gång att de är bäst i världen och hur mycket de betyder för mig. i could never live without them, i know that. åh, i'd love to see them again this year. det måste nästa ske. allt var helt magiskt nästan, hih. anyway, bilder &massa mer kommer senare :) 

men anyway, ikväller har jag spenderat massa tid med mig själv helt enkelt. igår var det en film-kväll med ellen som gällde &det var mysigt. vi såg på twilight, bråkade lite om edward &jacob (jag gillar den senare, såklart, men det ska vi inte prata om nu, hih) &pratade massa strunt som bara vi kan! :) 
sen idag bara slöade jag och försökte plugga lite sådär. sen satt jag &lyssnade på massa musik, hittade massa nytt idag och det var fint! plus att jag hittade nya låtar från några av mina favoriter. underbart måste jag säga, finns nog inget bättre än när man hittar nya låtar med favoriterna! 
sen satte jag med och tittade på hot fuzz. jag har saknat mina pojkar simon pegg & nick frost. de har fan bäst humor i världen, ungefär. dock är det inte så många som förstår deras humor, inte här i sverige iallafall. simon pegg är för övrigt med i nya star trek &den är jag lite sugen på att se. av oika anledningar, såklart. främst för att chris pine spelar huvudrollen &honom hade jag en mini'crush för några år sen då han var med i veronica mars. åh, fin kille! anyway, skulle gått på bio ikväller men så blev det inte alls. hot fuzz och sedan ett how i met your mother-maraton. :) 
såg lite på britannia high med, har fått ett återfall sedan jag köpte säsongen i londontown. 

men nej, nu ska jag ägna mer tid åt min nya bästis barney i himym. 
pus! 


RSS 2.0