manage me, i'm a mess

hello my dear friends! :)

gud vad länge sen jag skrev här. gudars skymning. fina ord jag fick in där va? ^-^

idag har jag vart i skolan. började inte förrän tolv, ashärligt faktiskt. det blev matte och idrott och det gick hyfsat i guess. sen tog jag långpromenad med mina hundar och det var skönt som fan. i morgon blir det geografi och japanska. hurray. iallafall det första, i guess.

har inte så himla mycket att skriva, bara massa oviktigt. så jag struntar i det. (:

men uppdaterar senare ^-^

sometimes you can't make it on your own...

hellå! :)

sitter här i min ensamhet och tittar på skins som vanligt. pluggar lite samtidigt med, duktigt av mig. glor på skins säsong tre justnu och det är fina grejjer. eller ja, iallafall en av dem. han heter freddie mclair eller ja, i serien då. i verkligheten heter han luke pasqualino. fin pojke. honom gillar vi! eller ja, jag iaf. haha. :)  såg precis hans avsnitt på säsong tre och gud vad underbart allt var. det var liksom... helt gråtigt och bäst och helt bra. som freddie himself då. bäst alltså.
dock blir han a l d r i g bättre än chris miles. det kan man bara inte bli. besatt? jag? nej, menar du det? jag lever i princip för skins, haha.

idag var det skola som vanligt. och det blev geografi med intressant ämne och lite annat. :) drog till stan en stund sådär efter skolan och införskaffade en känning. min drömklänning och har velat ha den i en evighet. halva priset passade min ekonomi lagom bra och i just had to have it! malin försökte verkligen hitta något fel med den men det gick inget bra. den är så himla himla fin och en sån man kan ha när som helst. så det blir till att ha den i morgon, i think.

igår blev det vänner på kvällen och ett litet samtal med camillus. hon är bra hon! vi snackade london, mcfly, dumt folk, twilight och massa saker som jag gillar att prata med henne om, då hon är den enda som förstår. :)

nu så sitter jag här med lite popcorn och skriver massa noveller. fick massa inspiration och så ser jag typ blandade skins-saker med. besattheten continues to grow! haha.

funderar på om jag ska ta och ringa maxie min snart, men ska försöka ta nåt att äta med. börjar bli smått hungrig nu med. popcorn är ingen bra kvällsmat, är det? haha.

anyways, sämst inlägg någonsin ungefär, men i don't really care. herrå folket! :)

standing in the way of control

hallå'hallå!

(ny musikspelare med nya låtar, som slumpar. det är fint hörrni. fina videor på vissa av dem med. ymas speciellt!)

skola - biblioteket - plugg + skins.
sådär ser min dag ut, visst är det fint? sitter justnu och lyssnar på standing in the way of control med the gossip och vill ha sommar något otroligt. och gissa vad? det är s n ö utanför! det har snöat inatt och jag hatar det! åh vad jag vill att den ska försvinna nu. häromdagen var det hur fint väder som helst och jag kunde gå runt i bara linne liksom. nu är det vinterjackan som gäller igen. det är för fan sjukt!

anyway, snart är det lite lov! skönt det alltså. nästa måndag är det ingen samhäll för mig och på retoriken är det eget arbete. ledig dag då ja, plugg på biblan. och måndagen efter det är det studiedag. underbart! sen är det lov med ju, sjukt skönt. sen går jag i skolan lite mer än en vecka innan jag åker till londontown. :') fint fint fint.

jag bara måste säga att jag saknar väldans mycket folk!
jag saknar min maxie. hon är bäst i världen &jag fattar inte att det snart är ett år sedan vi sågs för första gången! <3
jag saknar fia'lia. bästa fia, jag saknar våra innesittarkvällar. det är bara vi som kan lyckas så himla bra med sånt där <3
jag saknar deanie. vi måste verkligen ses snart, right? <3
jag saknar min bästis.
jag saknar en hel massa folk alltså! fast vet ni vilka jag saknar mest? mcfly såklart! och så you me at six då. ymas är sjukt saknade..

nej, nu ska jag ta och plugga lite med the wombats i öronen. lovely! <3

maxie, vet du var jag ska fota lite i london? ströord: bro - london - britannia high - claudine & lauren.

 luke pasqualino ♥

signed, sealed and lost in the post

" t e l l  y o u r  b o y f r i e n d, i f  h e  s a y s  h e ' s  g o t  b e ef,  th a t  i ' m  a  v e g e t a r i a n  a n d i  a i n t  f u c k i n g  s c a r e d  o f  h i m "

åh vad himla bra 3OH!3 är (: jag blir så sjukt glad när jag hör deras ena låt, don't trust me. sicket lyckopiller säger jag bara! dock är den lite udda och konstig men så himla bra! listen to it, alright? :)

idag var det skola, med retorik och samhälle. lagom segt men i survived. sen blev det promenad med hundarna &sedan bänkade jag mig framför tv:n för lite skins, series three! :) såg om några av avsnitten och underbara är dem alltså. freddie är nog lite bäst i världen, precis som chris &maxxie från series one &two. sedan ringde min maxie och vi har spenderat sådär två timmar i telefon nu. h ä r l i g t. pratar om allt och inget och det är så himla bra. just what i need right now!

imorgon blir det religion, matte &idrott. inte lika härligt alltså! men ska nog klara det med hjälp av mina pepp-låtar och lite skins'citat. de finns som vanligt på insidan av mina block, tillsammans med mcfly'citat. bäst är det :) gör mig alltid lika glad, faktiskt.

dock ska jag cykla till papi nu &sova. har tittat på american apparel kläder i timtal nu känns det som & i'm sick of it. ska dock köpa lite där i maj, hihi. 37 dagar till londontown och 39 dagar till mcfly. b ä s t !



oh baby, it's a wild world

"a r e  y o u  a s h a m e d  o f  m e ? "
"o f  c o u r s e  i  a m  f u c k i n g  a s h a m e d  o f  y o u"


ja, jag hade då aldrig skämts om den här killen hade varit hemma hos mig. 
j o e  d e m p s i e < 3

ahyes, jag har en lagom fin besatt av joe dempsie som spelar chris i skins. gud vad jag tycker om honom. alltid gjort sen jag såg skins första gången för ett år sedan och liksom.. han är perfektion. :) och idag har jag haft sjuka diskussioner med maxie om skins. det gick inte så himla bra för oss om jag säger så. jag sa sådär fem gånger att jag behövde gå ut med hundarna, men då började hon prata om chris eller maxxie, och då vad jag fast i samtalet igen. så jävla lyckat säger jag bara. men min maxie är absolut bäst i världen och jag saknar henne något otroligt.
jag ringde henne nyss men jag fick inget svar. så ja, jag planerar på att tracka henne tills hon svarar. i need her right now, a lot.

sitter och glor på bästa skins samtidigt som jag lyssnar på wild world med mike bailey som spelar sid. :) jag känner mig rätt nere just nu och det enda som gör mig glad är faktiskt skins och de i serien. bäst i världen. fint skins inlägg jag lyckades få till idag då. lagom lyckat. ni tycker inte det är så himla intressant direkt, right? men jag gillar mina favoriter i skins och därför skriver jag om dem. :) ska köpa båda säsongerna i londontown har jag tänkt. om det går som jag tänkt mig då, haha. alltså om jag har tillräckligt mycket pengar. vilket jag nog inte lär ha, men man kan ju alltid hoppas.

anyway, nu ska jag fokusera på skins, och se några avsnitt jag har sett flera miljoner gånger innan. i just can't get sick of it. ska försöka ringa min kusin snart med tror jag. i just have to talk to her.

pus på er människor. hoppas er dag varit bättre än min!

they think we waste our lives but they're wrong

t h e  s u n  i s  i n  t h e  s k y  a n d  i t  i s  g o n n a  b e  a  g l o r i o u s  d a y

jag vill ha sommar nu och jag saknar solskenet i spanien massor! :) jag vill verkligen bara kunna gå ut i bara en hood och känna solens strålar i ansiktet. men går det nu? nej, inte direkt. jag trotsar dock vädret idag och har på mig min skinnjacka. korkat av mig, i know, men jag vill ha sol. som en vän till mig säger; våga vägra vinter. fina visdomsord tycker jag. anyway, i want summer now! i londontown idag ska det vara varmt &jag vill dit nu. lite mer än en månad kvar &sen är jag där. walking the streets of london igen. gud vad härligt tycker jag! :')

jag ska shoppa en massa, åka min favoritbåt på themsen och bara vara. sen ska jag förstås se bästa mcfly live med & träffa camillus :) ser framemot allt så himla mycket, vilket kanske inte är något som förvånar er. can't wait for everything! det kommer bli bäst, kanske till och med bättre än vanligtvis. gud vad jag längtar!
men vad händer i sommar då? ni såg ju att min bästis hade massvis med planer för sin del, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. det blir väl som vanligt rix fm festival i slutet av sommaren, om de nu kommer hit igen. annars vet jag inte alls. är väldigt sugen på en london-resa i sommar &fia och jag har ju lite planer. i don't know what will happen though. men jag hoppas på london, i really do. såhär ser det väl ut än så länge;
londontown - när &med vem är oklart.
jobba - hopefully.
rix fm &kalmar stadsfest.
träffa alla mina vänner från olika delar av sverige, hih. :)
skriva massvis.
sola &bada & allt annat som hör till sommaren!

men nej, nu ska jag ta &försöka plugga lite. uppdaterar senare. pus!

d a g e n s  o u t f i t + b ä b i s h u n d ! :)
 


"l a s t  s u m m e r, y o u  c a s t  a  s p e l l , y o u  p u t  m e  u n d e r.
t h e r e  i s  s o m e t h i n g  a b o u t  t h e  w a y  y o u  l o o k  t h a t  i s  t a k i  n g  m e  o v e r"


pinch me, i must be dreaming!

jag har precis hoppat runt i skolan &nästan skrikit av glädje. allas tankar om att jag var någolunda normal har nu suddats ut. men vadfan gör det är man ska se sitt favoritband den 30 oktober?! jag är så nära glädjetårar att det är sjukt och jag vill bara skrika! vilket band är det då som får mig att brista ut i glädjetårar? jo, jag säger bara såhär;
i  a m  b u r n i n g  u p  f o r  j o n a s  b r o t h e r s !
yes, mina små favoriter i jonas brothers kommer äntligen tll sverige och inte bara EN gång, utan TVÅ! jag ska dock se dem i sthlm den 30 oktober, &biljetterna släpps den 20 mars. på fredag ska jag alltså slänga mig på datorn vid nio och fixa en biljett till himlen! haha :)
ohyes jag är besatt av jonas brothers, but i don't care at all! så himla bäst är dem! justnu ser 2009 ut att bli ett fint år. först världens bästa band den första maj i london! sen bästa jonas brothers i stockholm i oktober. så himla härligt!

mcfly; 01.05 - hmv hammersmith apollo, london
jonas brothers; 30.10 - stockholm


B Y  T H E  W A Y !
tänkte berätta om vad som hände i fredags. satt hemma i min ensamhet när telefonen började spela going through the motions med mcfly. camillus ringde. men vadfan tänkte jag, hon är ju i london? sen slog det mig. Y O U  M E  A T  S I X  L I V E ! kastade mig på telefonen och svarade, och mycket riktigt, där var den, världens bästa låt; n a s t y  h a b i t s live i london. jag höll mig nätt och jämt från att börja gråta och satt och njöt. när låten var slut var det inte mer med det &jag skickade sådär hundra tack-sms till camilla! sen, lite senare ringde telefonen igen. jag bara tittade på den och gapade. Y M A  S  I G E N ? svarade och slogs av världens absolut finaste låt; a l w a y s  a t t r a c t ! följt av save it for the bedroom &jag grät. grät för att always attract var den låten jag lyssnat på hela dagen när allt känts förjävligt. efter samtalet skickade jag än en gång massa tacksms till camilla. så camillus; du är b ä s t i hela världen!

idag blev det ett happy inlägg, right? :) har precis hållt tal om london på retoriken. det gick kanon bra och var inte ens så himla nervös idag. i'm getting better! härligt härligt. snart lunch och sedan samhälle. slutar nog tidigare idag med, fan vad underbart! (:  men nej, nu ska jag lyssna lite till på emd's fina låt baby goodbye medans jag skriver mitt tal om london!
pus på er, &today is a good day!

g(ay)rattis

glömde att gratta gaygreger på greger-dagen, idag, fredagen den 13:e

grattis grattis.

*hörde via en av mina säkra källor att g ska på middag med sin hemliga älskare på ett trendigt uteställe i Gbg ikväll.
vad s säger/tycker om saken är ännu oklart men enligt ryktet ska hon stå med en köttyxa innanför dörren när g kommer hem senare ikväll.
vi får hoppas att hon tar sitt förnuft tillfånga och inte gör något dumt nu, världen vore tråkig utan bögar.
med tanke på dagens datum vore det nog bäst för g om han stannar hemma ikväll...


xoxo

soooommar, sommar och soool

fia tror att min egna blogg kommer bli asbra. :) handla om hur mycket jag dör under veckorna och om andra avenyn och lite sådär. har bara en känsla av att inte en jävel kommer läsa, som nu. hahaha.

får se när jag får tummen ur röven att fixa en egen. tillsvidare får jag våldgästa isabellis.

måste bara få säga att jag hade matteprov nyss och det var skitsvårt så nu blöder min russinhjärna igen.. jag är liksom inte driven i skolan längre. hurjobbigtsomhelst.
jag har inte motivationen att sitta och plugga, jag kan inte fokusera. massa annat som lockar, typ träna..
har jag kanske adhd eller något?

iallafall så ska helgen bli HÄRLIG hade jag tänkt.
om en timme ska jag på Janes Medel/Styrka pass. dock är jag mörbultade sen Ias intensiv igår, men det överlever jag.
sen när jag kommer hem ska ebbis ha köpt pizza, GYROS MED FÄRSKING GRÖNSALLAD, MUUUUUMS!
sen ska jag och morsan hem till malin&ann och sjunga singstar och snacka lite planer inför sommaren och ha hur mysigt som helst.
har för mig att peter är i london denna helgen med anns bror och ser någon fotbollsmatch. :)
jag&malin ska ha lite snack om just fotboll då jag häromdagen sa att forward var en en grej man kunde bli utvisad för....
sen imån ska jag och frida på basket.
sen på kvällen är det klassfest hemma hos johanna.
på söndag blir det sova och jobbbba.

vill ha nästa helg nu för söndagen den 22:a mars råkar vara min b-day. yeeey!
kommer vara borta hela helgen med min kära familj. <3


vill ha sommmmmar sen för lovet är långt (9 juni - 27 augusti) och jag& mina homies ska skitkul och hinna med massa grejer.

några planer inför summer 09
e.gashi&e.manfredini till malmö
e&m till köpenhamn
e&m till sthlm
e&m till Gbg
e&m till böda
gänget till köpingsvik
gänget till rixFM festival
e&l till Mallis

en liten inblick i min sommarrr.

xoxo

i need to be afraid of losing everything

i b l a n d  b l i r  j a g  så  h i m l a  l a c k !

att folk bara inte kan bete sig som folk, hur svårt är det egentligen?
sitter i skolan justnu &skriver om edgar allan poe. han är en trevlig kille. eller kanske inte, han skrev sjuka berättelser. i mina öron har jag the one and only, mcfly! :) är så sjukt pepp på maj nu att jag håller på att smälla av! bästa pojkarna en fjärde gång, kan det bli bättre? jag tror verkligen inte det! sen blir det såklart en hel massa shopping i london med, as usual. i've got my eyes on some real pretty things actually! mest klänningar i massor :)
american apparel, new look och topshop är målen för mitt klännings-letande i april/maj, and it won't be easy. men jag ska hitta en perfekt klänning! det har jag bestämt mig för, hah. (: och sen blir det såklart en massa svängar in på primark för att fynda lite (läs: mycket) saker. väldans bra &i  c a n  n o t  w a i t !
det kommer bli lika bra som vanligt, om inte bättre!

anyway, efter skolan idag blir det lite kina'mat &staden, något som är välbehövligt. kina'mat är ungefär godast i världen, i love it! &sen blir det en hel massa skins ikväll. det eller någon härlig film. anyway, nu ska jag ta &plugga vidare. pus!

i'm still here

tänkte bara slänga upp ett inlägg för att tala om att jag fortfarande lever! :)
som ni nog märkt är det inte jag som uppdaterat den sista tiden, utan bästis-ellen. hon har varit busy-kvinna med sina andra avenyn inlägg. fint. (: ska snart hjälpa henne fixa en egen blogg &då kanske det inte blir några inlägg här längre. jag ska försöka uppdatera oftare med, men mycket i skolan och runt om så jag har ingen tid! men jag lever fortfarande &mår bra, om man bortser från min härliga sjukdom. förkylningar och jag är ju somsagt inte bästisar, haha. uppdaterar i  morgon om jag får tid, (vilket jag nog får). men anyway, hoppas allt är bra med er!

dock!
london-resa bokad 29 april - 4 maj!
mcfly den 1 maj!
hopefully london i sommar igen! :) planerna är på g...

pus!

hej kom och hjälp mig

jag blöder.
min hjärna blöder
mina ögon blöder
min fingrar blöder
min rumpa gör ont
min rygg värker (alltid iofs ^^)
min nacke värker
hela jag är precis slut.

min hjärna är TÖMD och URHOLKAD och det är nu meningen att jag efter x antal timmar ska sätta mig och plugga MATTE. jag säger bara glöm och dröm.
skolan vill ta livet av en. dom vill ta min fritid ifrån mig och skrynkla sönder min hjärna med nästintill omöjliga uppgifter och matte i massor. och så förväntar dom sig att man ska ligga i sam fan 24/7 eftersom gymnasiet är frivilligt, man går alltså här av fri vilja. naaaaaaaaaaaat!
var det ens någon som frågade i slutet av nian: jaha klassen, hur måmga hadetänkt fortsätta till gymnasiet till hösten?
ingen. frågan man fick var: vilken linje har du funderat på/valt?
och inte hörde jag en endaste liten människa (förutom mickan) som sa att dom INTE skulle gå gymnasiet? NEJ.
ingen gymnasieutbildning = ingen framtid för.. typ alla. (förutom vissa EXTREMA undantag som råkar ha, eller bara har, typ fötts med, VÄRLDENS FLYT)

jag önskar att jag tillhörde den lilla gruppen.
då skulle jag vilja vara assnygg och rik. jag vet inte vad jag ska tjäna pengar på. vill ja "va" någon? eller bara göra som silvstedt? typ ingenting, bara finnas på rätt ställen vid rätt tidpunkt och bara synas?
det tror jag att jag skulle kunna lyckas med utan gymnasiet. men hur stor är chansen? och hur många vill inte som jag, HA FETT MED CASH?
jag är körd.. goodbye jetsetter och hello arbetslös.
buhu, livet är hårt.

och hallllå där ordbajsade jag igenom ytterligare ett inlägg.
jag säger dådet.

hoppas inte att era hjärnor har torkat ut nu, det var inte min avsikt.
nu ska jag ha amigo.

xoxo russinhjärnan

*och, heyheyhey, jag glömde ju skriva mer exakt VAD inom skolan som har haft halvt ihjäl mig denna veckan , hehe.

RAPPORTHELVETTET!

får se om jag whinar av mig om något nytt nästa vecka. it depends on ifall jag lever.
"but lets do what we can to keep it a secret" LOVE

förtydligande:

att marcus skulla vara lite väldigt het som jag skrev i förra inlägget betyder att han är HET som i, tänd, kåt..

jag menar verkligen INTE att HAN är en HOTTIE.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! skrattretande.

puss på alla, nu ska jag skriva klart min rapport om blattar&invandrarslang.

yey!

G(AY)REGER

det var inte mycket tid roland fick igår.. :/ typ ingen alls.. dåligt..

jag tycker faktiskt massa synd om sigrid. min papi stannade upp och kollade lite avenyn igår kväll och han tyckte att det var hur tråkigt som helst och jävligt löjligt, MEN han kände sympati för sigrid.
jag garvade.
jag garvade så jag grät.
hehe, vad gjordel iksom greger upp i skogen?.. det svaret fick man ju serverat. när jag tänkte efter var det hemskt.
och hon som spelar sigird blev så ledsen att det fan var som i verkligheten kan man tänka..

hahaha, ulla var ju ganska nöjd med synen hon fick av tony i duschen...
dock borde hon ta tag i sig själv och SLUTA PIMPLA VIN.
jag börjar ju tycka synd om rasmus..  och det vill jag inte.

hamza var sex igår som vanligt.
kim stod för den löjligaste repliken: *svär, tar tag i hamza och står två meter från hästens bil och pratar högt om honom*
"du ska inte hänga med hästen hamza!" .

marcus är lite väldigt het..

fan vilket luddigt inlägg, ska bättra mig.
kolla reprisen om ni inte kollade igårrr.

xoxo

ska inte du gå till simhallen över huvud taget?

hola !

hehe, jag suger på uppdatering. det går liksom i perioder. när bellis var i spanien hade jag hjärnan full av saker jag var tvungen att skriva ur mig. inte för att det har vairt särskilt smarta eller intressanta things.  men jag har iallafall fått ner det jag ville.
nu har jag fan skrivkramp. och samtididgt kan jag ju inte skriva om VAD som helst. jag vill ju inte bli anmäld eller så, ifall NÅGON skulle kalla det jag skriver för förtal eller något annat tråkigt som tråkiga människor förstör med att säga.

hahaha, men hur rolig skulle världen vara om INGEN NÅGONSIN fick vara elak? alltså, det finns ju gränser, men hallå

återkommer med mer info om mitt alldeles otroligt spännande lilla liv.
för jag lever bara en gång. (oavsett vad frida påstår hahaha)

så, jag kanske ska fortsätta bjuda på mig. och på alla andra också för den delen... hehe.

ordbajsat färdigt. sitter i skolan och har tråkig tid. slös på ovärdeliga timmar och minuter.

men det är avenyn ikväll så ingen missart!

och snart, snaaart är det SOMMMAR!

xoxo


i'm really falling for you

nu är det såhär, att jag är kär. i en liten fin tv-serie som jag kollat på i mer än ett år ungefär. men, justnu har jag fått ett fint återfall. ett riktigt jäkla återfall! i några timmar nu, har jag kollat på skins oavbrutet. började se om säsong ett idag &det var så himla härligt.
gud, jag skulle verkligen vilja ha en liten mini-chris &en mini-maxxie! en mini-sid skulle inte vara helt fel heller. helt jävla underbara människor som jag tycker så himla mycket om! <3 seriöst, skins måste vara den bästa serien n å g o n s i n! har jag iochförsig tyckt ett tag, men har inte sett säsong ett & två på hur länge som helst. säsong tre tittar jag på för fullt, men ettan &tvåan är lite bättre, beror dock mest på personerna tror jag. jag saknar chris liksom! =/

anyway, nog pratat om skins. men har ni inte sett det, s e  d e t  n u! you will love it. :) ska försöka köpa båda säsongerna i london, i have to have them all! <3

ska iaf ta mig hem till papi nu och plugga lite till antar jag. i morgon blir det skola igen; religion, matte &idrott. no more words needed, right? haha.
ha det bra folk!
&glöm inte att lyssna på lily allen's låt i inlägget under! (:

trying to find my way back home

sitter justnu i skolan med james morrison på hög volym i mp3n. har ont i halsen och ont i huvudet med. jävla skit, jag börjar bli förkyld, igen. det är inte vad jag vill. fast then again, det är ju inte så att jag har en resa inplanerad. bara i april. förhoppningsvis. 
funderar på vad jag ska göra. angående många saker. mcfly, london, skolan, "vänner".. så himla mycket händer nu och jag vill bara skrika. skrika av ilska och sorg. jävla fan. (vill ni veta vad jag pratar om kan ni klicka er in på dearheartstrings)
det blir bara en massa deprimerande inlägg nu, &förlåt mig. det är inte meningen men jag kan inte skriva om något lyckligt när jag inte är speciellt glad. men i'll try. sitter &lyssnar på världens sådär bästa låt. bytte james morrison mot mitt lyckopiller - lily allen. hon är fantastisk, for real. hennes låtar får mig jämt på bättre humör, &idag hjälper inte ens mcfly, något som är högst ovanligt. det har aldrig hänt förut men idag spelar det ingen roll hur många gånger jag lyssnar på i'll be ok, tårarna är fortfarande på väg ur mina ögon. dock rinner de aldrig ner för kinderna, men ändå.
&well, nu sitter jag och försöker förhindra allt som har att göra med att gråta. i won't cry. big girls don't cry, right?

anyway. moving on! idag blir det skola tills klockan tre. alla gymnasie-skolor är lediga förutom min. great, jag älskar verkligen att gå på en friskola. oftast, ja, men inte nu. det hade vart så himla skönt att vara lite ledig nu när man är på väg att bli sjuk och allt. men jaja, kanske drabbas av sjukdom snart ändå om jag känner mig rätt. detdär med att vara frisk från förkylningar är inte min grej!

menmen, får nog ta &jobba lite nu. jag är ju duktig tjej. (yeah, right?) men anyway, ikväller blir det plugg som fan. &lite jobbsökningar. igår blev det till att söka 8 stycken. idag blir det ännu fler. sånt känns sjukt bra. (: får se om massa saker löser sig ikväll, vore så skönt. ska pallra mig ner till stan med &ta ut lite pengar till en sak. nej, nu ska jag plugga lite med miley cyrus &lily allen blandat med mcfly i mp3n. härligt värre!

l i l y a l l e n - f u c k y o u (v e r y m u c h)


being great must suck

idag har varit en bergochdalbana. och bergochdalbanan har bara gått neråt. som ett jävla stup. som det på liseberg's balder. fast mycket värre. jag trillade ur och träffade marken, då jag inte var tillräckligt fastspänd. och det gjorde ont, fruktansvärt ont.

idag har det hänt så mycket. justnu vet jag inte vart jag står i livet och vad som kommer hända. det enda jag vet är att idag har inte ens musiken kunnat få mig att må bättre. &då är det illa.
jag orkar inte skriva om allt nu, men ni får veta allt någon annan gång. nu ska jag ta &uppdatera dearheartstrings lite med. &sen, sen blir det till att försöka sova.
hej då på er,
&förlåt för ett så ointressant blogginlägg.

&JUSTE! min kusin är bäst i världen. <3


Följ min blogg med bloglovin

tears come streaming down your face

är det okej att hata sig själv? för det gör jag.
jag är så jävla trög och idiotisk.

jag riskerade london&mcfly och det gick åt helvete.
biljetten kanske ska säljas och jag är körd.
fyfan vad jag är dum.


dethär inlägget kommer jag ta bort senare. hejdå.

i know this is the part where the end starts

sitter &glor lite på tv hemma hos papi justnu. har käkat lite &så, har inte vant mig av spanien-vanorna än så sen middag är min grej nu! (Y)
såg att min bästis har skrivit lite till nu, &hon är rolig hon! vissa saker hon skriver är lite jobbiga men hon är härlig ändå. m är inget ni ska bry er om, det var inget som hände &inget är värt att veta. men hon får skriva om hon tycker det är trevligt, men don't care about it, haha. :) sitter &glor på lite bilder från spanien nu, massa folk på facebook har laddat upp &sådär, så det är roligt som fan! snackat lite med en av spanjorskorna med, &allt känns lite sjukt. liksom, i tisdags vad vi i zamora. nu är vi i kalmar igen. fyfan vad segt &jobbigt. =/ jag vill tillbaka!

ska ge er en mer utförlig beskrivning av spanien senare, nu blir det lite musik &marian keyes till jag somnar. imorgon blir det skola, sen kanske bästis en stund. hoppas hoppas!

dagens låt; pussycat dolls - i hate this part
"the world slows down, but my heart beats fast right now.
i know this is the part where the end starts.
i can't take it any longer, thought that we were stronger..."

tom cruise: läs detta

det är något skumt som pågår i min garderob.
seriöst, det är något..
jag har som en walk-in-closet, dock inte en såndär fin man kan se i ingvard kamprads affärer, bara ett litet rum med massa prylar och kläder.

men iallafall, det piper där inne.
inte ett jämnt pip, utan lite blip, piip, blipblip, pipi pipi, osv. tänk typ, läskreklamen för en viss dryck som florerar mycket på tv nu. röd bakgrund med vit logga.. det låter som små varelser typ.
jag har blivit lite inbillningssjuk och har inte kunnat sova vissa nätter, för jag har fått för mig att det är aliens där inne.
så, jag vill ju bara varna alla scientologer: Xeno, eller vad han nu heter, har intagit jorden och han har börjat med min garderob. det är sinnes. ser ni konstiga märken ute på åkrar så kom ihåg var ni läste det först!

en annan teori jag har är att det är min granne, eller, ja, Löken på vinden.
han raggade hela sommaren på min mamma. MIN MAMMA. och jag vill bara tillägga att mina päron BOR TILLSAMMANS och är SAMBOS sen cirkus 20 år tillbaka.
men mannen här uppe har lite svårt att ta in information verkar det som (han är kanske alien?! har jag inte tänkt på..) det slutade med att min papi blev sur och ny kommer inte Lökiga Mannen ner mer och frågar om mamma ska med på gympa. måste här verkligen poängtera att min pappa är en SNÄLL människa, så det inte blir några missförstånd.

mina röda tråd blir full av massa små röda strån märker jag, kommer ju aldrig till sak.. ><
IALLAFALL, det jag ville komma till var att: det är LökOrvar som har satt en kamera inne i min garderob eller någon jävla ljudupptagningsgrej för att spionera på min mamma. inte helt otänkbart?
eller?

fasen, nu kom männen i de vita rockarna.

xoxo


mina näsa har kliat hela dagen

jag ska INTE skriva om M* idag. väntar dock med spänning på eventuella bilder.bellzor och jag kör ju på lite helt vanliga killar ett tag och så helt plötsligt dunkar det, någon gång ibland in, ganska spännande och smått exotiska exemplar av det manliga könet.

som ett exempel kan vi ta Vissa.
en kille som jag lyckades missa ett helt år, första året på högstadiet. såg honom först dagen innan han skulle sluta nian, vilket måste vara något slags rekord när man ändå går på samma skola och mannen (snarare pojkstackarn) ifråga var ett hett objekt för en av mina närmaste vänner. dem måste man ju hålla koll på.
jag fick iallafall chansen att något år senare, lära känna honom på obehagligt nära håll.
nog sagt om det.

kom förresten på att b har stått för den större delen av exotiska exemplar, på gränsen till utrotningshotade under den senast tiden.
hur många Honken kan det finnas? inte allt förmånga får vi anta.
you go girl!

förresten har mina näsa kliat heladagen. malins mamma säger att det är någon som tänker på en då. jag vill inte spekulera vidare i det. min snok kliade konstant under hela svensklektionen, alltså i två timmar.
hoppas det var ryan.

och justde, camillus
det var inte min mening att göra dig upprörd,
rasmus hittar nog tillbaka till tittarna snart.
under tiden får du se till att hålla tummarna extra hårt för din lilla älskling, då hans karaktär verkligen måste kämpa för att fånga intresse i bild nuförtiden. vi hoppas på snabb återhämtning för din skull.
förresten har hästen, karim och dildon har varit i pausläge alldeles för länge. tryck på play SVT!
me want eyecandy.

ska på danspass nu med hanna.
thomassss är nog med ikväll.

xoxo

* m är, för dig som inte vet, en kille som jag via ett säkert rykte har hört att b tillbringade ganska mycket tid med under en viss resa för inte allt för länge sedan. de ska enligt min säkra källa ha varit oskiljaktiga och vittnen har sett dem tätt tillsammans på diverse pubar runt om i s.
såfort faktan är 100 procent säkrad, vilket den i stort sett redan är, men ändå) kommer jag med mer info.
glöm inte var du läste det först.
^-^

eremitkräftan åke

ska plugga egentligen. fyfan så jävla tråkigt. fan va jag svär. inte bra. svart tunga och allt, inte ballt.
har gottat mig idag. malin kom hit och vi bakade en otroligt god kladdkaka. för god för att jag ska kunna behärska mig.
vi  åt halva, sen mådde vi illa. inte konstigt eftersom den blev dagens lunch.
precis vad en dietist eller vem annan som helst skulle föreslå som näringsrik och nyttig kost. hehe.
men det är så det blir ibland.

jag har länge spånat på mina framtidsplaner. inte vad jag vill jobbade med eller så, det kommer jag nog aldrig komma på, men vad jag vill hinna göra i mitt liv. helst av allt skulle jag vilja vara ekonomiskt oberoende och kunna göra nöstan vad jag vill när helst jag känner för det. visserligen lär det bli en "tråkig, vanlig vardag" i slut änden, men vafan.
jag lär dock aldrig bli rik. om inte mina päron eller någon sitter på någon diamantgruva i Långbortistan som testamenteras Mig. lär troligtvis inte hända något i den stilen.

jag har iallafall bestämt mig för att gör en roadtrip genom Europa och sen ha slutdestination USA efter trean.
stora målet är USA. har pratat med lite kompisar och det verkar inte som att någon hade några planer förren jag droppade min. nu är ganska många sugna på samma sak, men jag ska fan slåss för att få hamna som barnflicka i Amerikat någonstans. drömmen är ju typ, stenrika familjen på Manhattan eller var de nu kan tänkas bo, med hus och lägenheter över hela världen. sen vill jag möta en ryan och bli kvar där.

haha, nästan lite pinsamt det jag precis har skrivit. tur då att ingen läser, hehe. detta är lite som terapi för mig, jag skriver det som jag vet att ingen orkar lyssna på och så får folk välja om dom vill veta eller inte, genom bellzor blogg..
för det går ju inte att stänga av ljudet på mig i verkligheten, tyvärr, får jag väl säga till er som önskar att det hade varit så.

förresten längtar jag tills på lördag, för jag älskar mina homies.

och om sigrid skulle råka läsa detta: GREGER ÄR GAY, HAN GÅR INTE HOS TERAPEUT OCH HAN HAR TRLOIGTVIS ALDRIG BLIVIT VÅLDTAGEN. HAN ÄR BARA BÖG. (KJELL ÄR ANTAGLIGEN PÅHITTAD ELLER HANS FÖRSTA LIGG)

till roland<3: LOTTA LIGGER MED DENNIS.

till liv: MARCUS KUNDE INTE ALLS AVBESTÄLLA MC:N OCH HAN FÅR INTE TILLBAKA PENGARNA.

till ulla: SKIPPA FLARRAN OCH DUMPA RASMUS.

till hamza: SKIPPA TRÖJAN.

till kim: SKIPPA TRÖJAN.

xoxo

Everything she do is like me

tror inte jag kan hitta en mer beskrivande låt (har inte letat..) som Girliciuos - Like Me
utan att nämna namn.

Everything she do is like me
From her head to her feet like me
She tryna talk like me
Tryna walk like me

She tryna look like me
Tryna act like me..

tror jag kan leva med det faktiskt.
det finns bara en av mig och jag vet att utifrån sett är det ganska uppenbart vem som försöker vara som vem. förstår inte hur folk orkar. fan så mycket lättare att bara vara sig själv, istället för att anstränga sig för att va något/någon man inte är. man duger som man är, slut tjatat.


usch va allvarlig jag blev.
imorgon är det iallafall ledig-dag då sam/internationell har FN-rollspel i skuulan. malin kommer hit och vi ska baka kladdkaka, mumsmums. <3 ska därför träna hårt ikväll med, slappa imån och sen träna resten av veckan.
pappa begav sig till en lång rättegång i Gbg i morse och är inte tillbaka förren fredag, vilket betyder att jag ska gotta mig i proteinpulver.. haha.
rättegången är dock inte min pappa personligen inblandad i vill jag tillägga. han är där i övervakande syfte.

ska bege mig till gymmet snart, möta upp min kära gympartner. haft ett för långt uppehåll alltså..
cred till dig som har läst (om du nu finns) ska försöka skriva om något roligare.


xoxo

Don't pay him any attention

det var ett deprimerande inlägg här under.. tur då att jag finns, som ska ha så jävla kul i september! mohahahaha.
och ikväll ska jag hålla käft.

(måste bara få tillägga att jag fyller år om 20 dagar)

(och jag saknar isabellis)

(och jag är ledig på onsdag, WOHO)

ska fortsätta dega igenom denna måndags kväll efter att ha tränat och spenderat ungefär en timme med min bf ryan.
imorron blir det kim.

xoxo

i'd rather just be alone if i know that i can't have you

ibland undrar jag varför jag hoppas. det är ingen idé, för det slutar alltid på samma sätt. dock var jag inte beredd på den här vändningen, då det inte var vad jag trodde. det fanns liksom mer logiska slut. men logik var tydligen inte hans grej. härligt. hon förtjänar det väl, då det är kul för henne med uppmärksamhet för en gångs skull. men jag har jävligt svårt för att glädjas för hennes skull. speciellt då hon inte direkt sa sanningen till mig. tack, hon visste ju liksom vad jag kände!

"are all the good times getting gone?
they come and go, and come and go, and come and go.
i've got a lot of friends who are stars. but some are just black holes"


justnu vill jag bara hem till min bästis och någon som faktiskt bryr sig &lyssnar. det behöver jag nu. ska ringa henne snart &prata ut. jag saknar fia &maxie massa med. i need you all!

idag var jag i segovìa med familjen. det var fint &intressant. dock fick jag reda på massa saker om folk jag inte hade velat höra. hade mått liiite bättre då. migränen anföll nu igen, &det gjorde satans ont. pubrundan var fin men det blev ingen alkohol för någon av svenskarna! så ska det vara, haha. bästa ögonblicket? pink floyd allsång på glassbaren! erik &jag drog igång den och det gick sjukt bra!

anyway, idag har det blivit plugg med musik. dagens låtar är två lite olika låtar.
kelly clarkson - my life would suck without you.
jonas brothers - can't have you.


"guess this means you take back all you said before,
like how much you wanted anyone.."

"now i know that i was being such a fool, that i didn't deserve you.
i don't wanna fall asleep, 'cause i don't know if i'll get up.
and i don't want to cause a scene"

ni som känner mig och vet hela storyn förstår nog vad jag menar.
jävla meningslöst inlägg, i know. men ska ta &äta middag nu, så hasta luego eller nåt.

RSS 2.0