they're always complaining

skulle ha postat dethär inlägget igår, men precis när allt var klart var det tydligen uppehåll på blogg.se vilket innebar att det inte gick! men, nu kommer det. inte för att det är så himla intressant, men ändå! hih.
men anyway, det innan linjen skrev igår kväll, &well,
ni som inte alls gillar twilight ellerså, kan bläddra ner till efter linjen!

när jag ändå sitter vid datorn blir det ett inlägg till! aren't you lucky? ^-^
sitter &tittar lite på twilight, och min love kellan lutz. i morgon ska jag ta &titta på deep winter, som fixades bara för att han är med i den. han åker snowboard i alaska, how much fun does that sound like? menmen, jag är svag för snowboards och såntdär, och sen är jag väldigt svag för kellan...
anyways, så kollar jag runt lite på imdb-forumen i brist på annat och då kommer dessa oändliga bråk om taylor lautner som spelar jacob black i twilight upp. och come on, jag tycker han gjorde ett jävligt bra jobb. han är precis som jacob, &han förstår hur jacob ska spelas OCH han har kunskap om alla böckerna.
twilight-fansen vill inte ha en kille som michael copon, som kallar new moon twilight 2 (alltså..?!) och säger att jacob i princip är ett monster som känner lust för någon. alltså, jag hoppas for the sake of jacob black att han inte får rollen. taylor lautner är jacob black för mig. &jag är så himla arg nu att jag skriver ett värdelöst inlägg ingen kommer läsa eller bry sig om. förutom my partner in crime då, maxieman.
"Just find someone true to Jacob and not someone who tries to portray him." idiot? japp. jacob black är en soft spot för mig, då han alltid kommer vara min twilight-fave (efter emmett då!). dethär hade jag tänkt fixa när min dator ryckt upp sig och börjar fungera normalt igen. det är en petition för att ha kvar taylor i filmen.
anyways, moving on...


klockan är 00;22 och jag glor på wild child samtidigt som jag spelar lite spel på disney channel's hemsida. jeez vilken tönt man är! menmen, sånt är livet. (:
blev inte till att se deep winter idag, &imorgon lär det inte hinnas heller! fan. men får inleda mitt år med kellanbabe? ja, det låter väldans bra. fast, jag ska nog inleda året med mcfly. åh, nu svamlar jag igen!
ska snart fixa lite saker på bdb, lägga ut lite bilder och sådär. ska också ta &redigera lite bilder, dock inget överdrivet. jag är ingen expert på sånt, så ge mig lite skills anyone?
idag blev det staden med bästis i hopp om att hitta lite kläder. bästis letade till nyår, &det gick väl sådär. eller ja, det gick åt helvete. inget fint alls fanns det &det var trist. vi begav oss hemåt, &innan vi skiljdes åt pratade vi lite london minnen. det var trevligt (:
sedan blev det till att färga håret svartare, då utväxterna inte var vackra &glo lite på the hills i brist på annat. sen så hamnade jag här! &filmen tog precis slut, så nu lyssnar jag lite på gym class heroes &fixar med lite bilder. är rätt trött, för en gångs skull. igår kunde jag inte somna alls, hade allt för mycket att tänka på.
nyårsafton idag då! åh, jag är opepp. blir till att vara hemma i år igen, då ena hunden är livrädd för allt som har med smällare, &det är sjukt synd om honom. lite folk kommer hit iaf, mami hade tydligen bjudit in folk så det blir nog trevligt tror jag! har för mig att en av mina gamla klasskompisar ska hit &så, men we'll see about that later i guess. blir till att gå upp rätt så tidigt (alltså runt nio, tio. hah) och gå ut med hundarna innan alla börja skjuta smällare. sen blir det till att städa lite &glo lite på hannah montana och the suite life of zack and cody när jag har tid. such a geek!

anyways, jag är trött nu och ska faktiskt försöka ta och sova lite.
men gott nytt år &allt! hoppas 2009 blir bättre, även fast 2008 varit bra!

if home is where the heart is, then we're all just fucked

klockan är nu 01;01 &jag borde kanske sova. imorgon blir det staden med bästis för att glo lite. var därinne idag &hittade inget alls. eller mjo, en klänning och ett par sneakers. men that's it och jag hade förväntat mig mer. men allt som fanns på rean var gamla saker som de försöker sälja nu. &well, i'm not into that.
sitter &lyssnar på jonas brothers på repeat och försöker släppa allt som varit on my mind today. idag har jag haft en låg dag, om vi säger så. hela dagen har jag velat vara i london, velat komma bort från den här stan! är du inte fjortis eller "emo" så passar du inte in. och om du är annorlunda, så är du, well, helt jävla fel. &det är väl vad jag är då. helt jävla fel.
&jag vet det med. det är så. jag är annorlunda, men ändå inte så mycket? visserligen klär jag mig på ett annat sätt, och jag varierar en hel del, men bara för det är jag konstig? well, fine, you do your choice. idag var jag till och med nära på att börja gråta för jag tänkte på london och hur underbart det är att bara vara där och känna att man hör hemma.
jag vet att jag är mesig &tönt och allt såntdär, men jag tänker inte bry mig om det. för london är det enda ställe jag hör hemma på. i belong there, and my heart is in londontown. &nej, jag flyttar inte dit bara för att mcfly bor där. liksom, hallå? folk tror det, &har frågat mig rakt ut. varför skulle jag göra det? det är som att flytta till chicago för att fall out boy kommer därifrån? och att flytta till en mini-stad i wales för att sean smith bor där? nejtack. jag flyttar till london för att jag hör hemma där, tro vad ni vill.

drömmar är bland det viktigaste vi har, för vad är vi utan dem? det är mina drömmar som får mig att tro att jag kan lyckas i framtiden. jag vill ta tag i mitt liv. jag blir förövrigt rätt trött på folk som säger att man ska ta tag i sitt liv, när personen inte ens tagit tag i sitt egna. men so what? jag ska inte bry mig. jag ska förändrar under tvåtusennio. det är mycket jag ska göra och mycket jag ska klara. men jag är pepp. i'll go as far as my dreams carry me.




you know that i will never be the same

and if you mess with me,
then you will have to answer to my friends.
just a warning for the masses,
not that hard to comprehend.

fight for what you believe in,
stand your ground and stay proud.
shout at the top of your lungs now,
raise your voices up and join the crowd.

farewell - first one on the blog  


imorgon är det julafton, &jag har ingen julkänsla alls. ingen snö är det, &jag ogillar iofs snö, men jag vill gärna ha snö på jul &nyår. annars är det inte samma sak liksom. det känns väldigt tomt utan snön, och jag gillar det inte alls! i morgon blir det att bege sig till mormor och morfar vid tvåtiden, och där spenderas dagen. lika mysigt varje gång. (:

bästis var här nyss och lämnade lite presenter, och det var väldans fina saker om jag säger så. hon är så himla bra så att jag inte hittar ord. henne tycker jag om väldigt mycket. &justnu sitter jag och redigerar lite bilder och leker lite med olika ramar, och symboler. vem vet vad jag lyckas skapa? hih.
en sak har iaf fixats, och den blev väldigt bra! dock ska den inte läggas upp någonstans, utan postas till norrköping och fia-lia (: henne saknar jag mycket. hon är sjukt bra.

anyways, så är jag småbesatt av farewell &the friday night boys, lite sen som man är. men båda banden är sjukt bra &jag gillar verkligen deras låtar. något mer jag inte kan sluta lyssna på är fall out boy's nya album folie a deux. sjukt bra, som vanligt när det gäller det bandet. men somsagt, så har jag blivit lite kär i the friday night boys och deras musik är great. all time low gillar dem, &jag med, hih. &juste, alex har sjungit med dem några gånger, och mja, no more words needed. anyway, that's what she said är sjukt bra och jag tycker verkligen ni ska lyssna på låten!  

anyways, merry christmas people! kanske uppdaterar i morgon, vi får se.

"she's so scene, Hollywood dreams,
broken cuz she's no good at anything" 

i'm making a list

(snodd av maxie, whom i miss a lot)

1. Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut?
ja?

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hahahah, nej. eller jo, ett!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej, inte vad jag vet. (:

4. Dog någon som stod dig nära?
nej, men nästan.

5. Vilka länder besökte du?

england, danmark, och sen flög jag över en jävla massa länder med.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
mja... fightstar live? &juste. ett bra betyg i matte.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
17/1, 27/11, 29/3, 10/5 och 11/5.  

8. Vad var din största framgång 2008?
jag vet inte, att jag hittade mig själv och övervann min största rädsla.

9. Största misstaget?
att jag övervann min största rädsla? och att jag lät mitt hjärta spela mig några spratt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
yep. tyvärr.

11. Bästa köpet?
hm, no idea? alla mina konsertbiljetter, ymas-tröjorna och er.. that's it.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
onödiga saker.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, maxie! (: &sen massa böcker, olika band. och ofc; och londontown. under alla de där dagarna var jag lyckligare än någonsin.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

sam sparro - black and gold.
you me at six - the rumour.
mcfly - lies.
mindless self indulgence - never wanted to dance.
fall out boy - i don't care.
all time low - jasey rae.
all time low - poppin' champagne.
hannah montana - nobody's perfect.
mcfly - pov.
simple plan - take my hand.
paramore - decode.
lucas grabeel &ashley tisdale - i want it all.
hey monday - homecoming.
cobra starship - damn you look good and i'm drunk.
jonas brothers - play my music.
neverstore - racer. (jag tror fia förstår..)
the blackout - i know you are but what am i?
jonas brothers - pushin' me away.
miley cyrus - see you again.
the stiff dylans - ever fallen in love. 

plus en massa annat!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare, i would say.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
pluggat?

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

ätit onyttiga saker.

18.  Hur tillbringade du julen?
vadå, den som kommer? hos mormor &morfar, as always. ^-^

19. Blev du kär i år?
mja, who knows? men nja, inte kär direkt. bara lite celeb-crushes.

20. Favoritprogram på tv?
90210, hannah montana, britannia high...

21. Bästa boken du läste i år?
anything med georgia nicholson, och sen anything med tony parsons.

22. Största musikaliska upptäckten?
well.. jonas brothers. <3

23. Bästa filmen du såg i år?

twilight, camp rock, angus thongs and perfect snogging, high school musical 3, st trinians..

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
jag önskade mig inget direkt &allt jag fick vad sånt jag ville ha ^-^ 

25. Något du önskade dig men inte fick?
josh?

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
var hos mami, &släkten kom dig och sådär.

27.  Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jag tror inte det, kanske om folk hade slutat ljuga för mig?

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

jag vet inte faktiskt. förändrad?

29. Vad fick dig att må bra?
hm, musik. (: och sen massa töntiga serier och filmer!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
kellan lutz, josh franceschi, danny jones, alex gaskarth, kevin jonas, sean smith..

31. Vem saknade du?
många.

32. De bästa nya människorna du träffade?
maxie, fia, moa, camilla.. jag träffade många nya, men jag orkar inte skriva upp alla, hah. (:



svaren blev inte långa, &so what? jag kommer inte på saker justnu, hah. pratade precis med maxie i tele, &det var trevlans tycker jag. det var ett tag sen och så, and i've missed it.
anyways, ska bort till mami snart &gå ut med hundarna innan jag ska till ellen. julklappar är det som gäller, plus angus thongs and perfect snogging och lite prat. mysigt värre. ^-^
alla mina julklappar är fixade, sjukt skönt. brukade vara så stressigt annars, men jag fixade faktiskt de flesta i london. &jag saknar londontown a lot, men mja, det vet ni redan antar jag.

igår tittade jag på high school musical 2 med, som den tönt man är. i really like it! fast trean är bättre, hih. ettan är hm, sämst? eller nej, minst bra. (: jag är such a sucker for hsm, hannah montana &såntdär. men like you care? men so what, it's my blog, hih.

detta var ett till sånt där helt onödigt &ointressant inlägg, men anywyas, ska ta och bege mig till mami och promenera hundarna innan jag ska bort till ellen.
toodles!

suddenly the complications are blowing over

sitter &glor på wizards of waverly of place &egentligen tycker jag inte om programmet. eller jo, programmet gillar jag, men inte skådisen! selena gomez är väl alright men well, i'm team miley om vi säger så. (:
glodde på wizards... i flera timmar igår, &the same thing happened today. ^-^ tyvärr går säsong två inte att hitta anywhere förutom på youtube, så det blir att glo där sedan.
bakade lite förut, kärleksmums blev det &det var verkligen mumma om vi säger så. min besatthet av Britannia High har ökat ännu mer &justnu lyssnar jag på weight of the world med matthew james thomas som spelar jez i programmet. låten är sjukt fantastisk, &den kan lätt få mig till tårar. bytte dock till sex on fire med kings of leon nu, bra skit detdär tycker jag! jag &erica var stabila idag när vi snacka kings of leon i skolan;
erica: fan vad bra use somebody är!
jag: i know!
erica: ja, och sen..
båda samtidigt: sex on fire!
vi var stabila. sen fick jag bära erica on my back, typ, för hennes skor var ihåliga &lät massa i korridoren. fina moments där tycker jag! sen blev det kyrkan, vilket var helt alright. detdär med religion har aldrig varit min grej, &allt jesus-prat blir jag lite trött på. men som tur är var det inte mycket jesus-prat idag, utan mer annat snack. om t.ex bilar, bomber &brända drycker. mild avslutar alltid talet på samma sätt, jeez. anyways, så drog jag &några till in till stan och fikade. det var helt okay, mestadels var det kanon, men några downfalls var det allt, dock inte många..
sen hamnade jag hemma framför datorn &sådär. blev till att kolla på bonde söker fru med mami med, har blivit en vana, hih!

&som rubriken säger börjar det mesta lösa sig. i'm so happy about that. dock finns det en sak som inte kommer lösa sig snart, jag bara känner det på mig. men well, what can i do? det är som en av mina vänner, arri, sa; det är först till kvarn som gäller..
&det är så sant, men ändå. usch på detdär.

men somsagt, det mesta löser sig nu, och det är bra. jag har fått ur mig massa känslor de senaste dagarna, och det som har fått mig att må dålig i en evighet är nu över. jag kan inte med ord beskriva hur bra det känns!


jag saknar det där a lot.

you're a bottled star

en vecka sen senaste update &all i can say is that i have a lot to do in school! massa uppsatser ska skrivas, prov ska göras, och så ska man ha tid att andas med? nej, i don't have that time. i really don't.
justnu sitter jag i skolan, geografi stod på schemat men kristian var tydligen sjuk, så det blev till att sätta sig vid en dator och kolla runt lite på nätet istället. &sen så hamnade jag här. det är ni glada för va? ^-^
ska kolla lite på teater snart, och det kan bli trevlans. treorna som läser estetisk verksamhet ska spela någon pläs av moliere eller något, &den ska vi glo på vid tio, tror jag det var. &det är roligare än att sitta och glo på en dator i tre timmar.
skrev klart min uppsats igår, så blir bara sista redigering &så innan jag lämnar in den. vill mest hem &lyssna på fall out boy. i'm having a major relapse! &i like it a lot.
tiffany blews går på repeat hela tiden, och jag kan inte sluta fascineras. fall out boy är speciella, ett one of a kind band, som jag alltid har sagt. det finns inte någon som skriver texter som pete wentz, &inte många sjunger lika bra som patrick stump. (&nej, jag har inte glömt andy &joe!) fall out boy är underliga, &jävligt bäst. jag får såna flashbacks från 2005 &2006 när jag lyssnar på dem. och såklart, 20 mars 2007. it will always be a very special day. fall out boy, live i sthlm. det var sjukligt bra &jag hittade alla bilderna jag tog igår. då ville jag bara tillbaka, för jag saknar det väldans mycket.

något annat jag saknar är mina mcflyboys. jag vill bara tillbaka hela tiden, för den tjugosjunde november var den bästa dagen i mitt liv. jag upplevde alla känslor på en &samma gång. (jag känner mig som om jag citerar per gessle; jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong..)

nej, nu ska vi tydligen gå bort till teatern. (som ska vara mitt i skolan, vid mitt skåp så jag kommer inte in i det, usch)
men jag uppdaterar mer senare!

are all the good times getting gone? they come and go and come and go and come and go. i've got a lot of friends who are stars, but some are just black holes.

fall out boy - 27

we've had enough of hangers on and "friends" we didn't want

it's your call, too much has changed, i hate this place  but i don't want to leave it this way.
so lets get it straight, without a thought i will take, i'll take it all away.
that's the price you pay for having luck in the first place, call it what you want.
i've spent too long under your thumb and now the clouds haves had their say...

i'll make a bet that says we don't leave this place as friends, are you comfortable, are you comfortable with this?

[...]
we will call it time well spent, but i've been lying and you're gonna hate me for this.
this is the storm, so let it pour and take over your shores, here comes the rain,  i'll have my day, it's so sore.
let it be heard, lessons to learn and it will never hurt like this again

take off your colours, who are you wearing them for?

tick off your lovers, all respect was left at the door.



fyfan vad you me at six är bra, att de kan vara så jävla perfekta hela tiden.
&tack till mina vänner som är några av de bästa som finns, fyfan vad jag tycker om er!
bästis, maxie & fia framför allt, men sen massa andra med, som MIN deanie t.ex. (ni visste inte att jag hade min alldeles egna dean winchester i form av en sjuttonårig tjej va? maha)
jag är så sjukligt glad att jag har mina vänner i times like these, och jag är så otroligt glad att jag &fia har kommit så nära varandra, i had no idea that we had so much in common förrän i augusti iår. i januari blir det freaky freaky fresh igen, hih.
&maxie, ja, jag kan inte beskriva hur glad jag är över att ha henne som vän. <3
&bästis, hon är bäst på alla möjliga sätt. inga ord är tillräckligt bra för att beskriva henne.

&sen är det vissa jag har förlorat, &det är det ymas beskriver bättre än några andra. det finns en anledning till att de är världens bästa band (along with mcfly).
... och nu blev det ett sånt där helt värdelöst &tråkigt inlägg igen, men ville få ut texten bara, för den är bäst &jag tror att ni förstår varför.


the truth is a terrible thing, don't you think?

trying to catch up with myself

the engine was running but i couldn't get away, part of the scenery, no reason to stay.
all my pictures have been erased, just an extra with nothing to say.

i wrote myself into a new storyline, this part was different this time it was mine.
now i'm lost in my own town, it seems like someone moved the streets around

steve mcqueen - the automatic


jag sitter här &lyssnar på låten ovan på hög volym, och är något glad över att the automatic är tillbaka. de är precis lika bra som när pennie var med, &steve mcqueen är nog soundtracket till mitt liv these days. (eller kanske inte riktigt, men you get what i mean, right?)
har precis kommit hem från en av mina kusiner, vars dotter döptes idag. kyrkan &sådär då, och det är inte riktigt min grej. jag är ingen religiös människa, men det har ni nog listat ut? karma däremot, det tror jag kanske på? men iofs, som min papi sa, man måste tro på sig själv först innan man kan tro på någon annan. &jag tror inte på mig själv, så...

ska ta mig ut med mina djur snart, och det ska bli rätt skönt faktiskt, mp3n på hög volym &bara gå. sånt är jäkligt skönt, och justnu måste jag verkligen rensa huvudet. jc, vissa av mina vänner, mitt liv... jag har mycket att fundera över! någon som kan ta över mina tankar för ett par dagar? pretty please? nej, tänkte väl det.
anyways, sitter &bombarderar fia med massa sms nu, jag är snäll som trackar henne sådär (a) men i had to, something came up och hon förstår detdär bäst. (: jag är väldans glad att jag har henne!
jobbar på en ny header med, är så sjuuukligt trött på min gamla (för den ÄR gammal maxie, whatever you say) men jag har problem med vad jag ska ha för låttext. lutar åt nån med ymas, as usual, men jag vet fan inte. vill ha nån med mcfly, men de har för många bra så jag kan inte välja, så nja. help anyone?

jag är trött på massa saker atm, men jag ska inte dra upp allt nu. förresten blir mina bloggar bara mer &mer ointressanta, &ni håller med om det va? vet inte ens om någon läser, men wtf. jag gillar att skriva, men jag bara blarrar på om helt ointressanta saker day after day. men inte mycket intressant händer i mitt liv. men i'll keep on writing. för min egen skull då! funderar på att smsa maxie sen &höra om hon vill prata. dendär människan är så himla bäst att jag inte kan förklara det med ord, japp, så är det. min bästaste mad max. alla behöver en max för att ens liv ska vara maxat. &jag, jag har den bästa maxien ever! <3

anyways, hundarna måste ut &jag måste rycka upp mig. ikväll blir det att nörda the sims, jb och mcfly. as usual då! (:

&en sak till. det var nog inte jag som sa de där tomma orden. &det tror jag nog att du vet själv också.

what a way for the ice to break

sååå, idag blev det skola! jag var lite stolt över mig själv att jag orkade ta mig upp vid sju, &pallra mig till skolan vid kvart i åtta, tidigare än annars. där blev det en snabbpluggning av spanskan, innan det blev prov. &hur gick det? mjodå, det gick nog bra. (vad annars kan man säga?) jag har honestly no clue, men hoppas på bra betyg!

anyways, efter skolan blev det staden med papi, för att köpa lite julklappar (till mig, hih!) och sådär. sen blev det till att gå hem till mami, &nu sitter jag här i min ensamhet. eller inte helt ensam, odi &chili är i närheten, men de är inte så himla mycket för att prata, hah. ska se om jag &papi ska cykla ut till media markt &så, men jag är fortfarande sjuk så känner mig inte så himla pigg. men får se, ska ta ut mina djur nu, så får vi se vad klockan är när jag är hos papi. (:
ikväll skulle bästis ha kommit till mig, &vi skulle ha spelat lite xbox, men det blir på söndag istället, då hon är sjukling! =/ get better, kay? <3

fan vad jag saknar ymas den elfte maj! det var seriöst bland det bästa jag sett, &jag hittar inte ord för att beskriva dem. josh, dan, max, matt &chris, bästaste jävla pojkarna som finns. jag förstår inte att jag sett dem live &jag vill bara se dem igen och igen, och igen.. nästa år, då måste jag se dem, jag bara måste! jag saknar allsången till the rumour så sjukligt mycket, &att bara vara där i samma rum som dem var så mäktigt. :') i miss it, more than words can ever describe.  

sitter såklart &lyssnar på ymas. min toyc är sönderspelad &smårepig, men det är så det ska vara, eller?
you're a star, but you haven't been turned on.
funderar på att bege mig ut med mina hundar nu, för sen blir det att cykla till papi. media markt, perhaps. annars blir det the sims, det är happy stuff &sånt gillar jagggg! (: imorgon blir det dop för kusindottern &så ska jag passa på att se angus, thongs and perfect snogging igen, denna gången bättre kvalitet (dvdrip, happyhappy bellahh!). så i morgon blir det stiff dylans på hög volym med, lovely är vad det är!
ska passa på att ringa maxie ikväll med, i believe we both need it. <3

&E, just so you know; no me disculparé por algo que no hice.

one look into your eyes and i'll never forget

idag är jag sjuk, &det är otroligt segt. missade naturprov och redovisning, &jag måste nästan till skolan i morgon. prov i spanska och jag vill inte behöva göra det nästa vecka med, räcker med naturen. men funderar på att bara göra provet i morgon &sen dra hem. hoppas att marisa förstår det bara, men det brukar hon göra. mår helt sämst justnu &har på känn att jag inte kommer må bättre imorgon. men well, what can i do? känns som att spanskaprovet är viktigt &så, men får se hur jag mår i morgon. men jag har nästan bestämt mig, att hur jag än mår så ska jag göra provet. även om jag inte kan prata, som jag inte kunde i morse.

åhhhhh, fan vad trött jag är på allt justnu. jag vill bara tillbaka till enland, london och mcfly! jag saknar allt som har med staden att göra, och jag vill bara åka tillbaka igen. helst i morgon, men that's not going to happen, is it? nej, det vet vi väl allihopa. &jag hatar det. jag vill inte vara här just nu! jag vill bara sitta på flygplanet till stansted, vara sådär himla nervös innan planet landar (&lyfter för den delen!) och känna den där speciella känslan det är när man kliver av planet, på engelsk mark! jag vill sitta på starbucks med en stor latte framför mig, &bara vara.

igår diskuterade jag england med en tjej i min spanskagrupp, &ju mer vi pratade, desto mer säker blev jag. jag ska flytta, jag ska plugga i uk. enda stället jag känner att jag hör hemma i. folk förstår inte hur jag kan sakna det så mycket som jag gör, &de tycker liksom, "get over it". men nej, jag tänker inte släppa det. it's where i belong, it's where my heart is. det kändes kanon att prata med camillus idag på msn, för hon förstår faktiskt precis hur jag känner. &jag kände mig inte så töntig när vi pratade om allt, för det känns alltid som det är töntvarning på mig annars, när jag saknar allt så mycket.

&bara för att jag är besatt av Kellan Lutz (emmett cullen i twilight &george something i 90210) så bjuder jag på 3 bilder på mannen! <3


if you really don’t care then say it to my face

jag är hemma &jag tycker inte om det! jag vill inte vara här, vill bara tillbaka till världens bästa stad där allt är så himla underbart! funderade på om jag skulle blogga om allt idag, men på något sätt har jag inte orken till att skriva ner allt.
men vi kan säga att mcfly bara blir bättre &bättre, och att det var det bästa giget, ever. :') jag har nog aldrig mått så bra som då. (eller mjo, kanske när jag träffade sean &när jag hörde save it for the bedroom live, men bara då!) det är en speciell känsla att se mcfly, &jag insåg i torsdags hur bra jag verkligen mår på deras konserter. nästa år, då blir det mer än en gång, det bara vet jag!

&anyways, så är jag arg justnu, har varit det sen i lördags, då någon jävla brud på flyget hem sa till sina vänner att man såg att jag inte hade lyssnat på mcfly länge. nehej, så fem år är inte länge då? ibland blir jag så förbannad! det sjuka var att fia hade vart med om nästan samma sak när hon åkte hem i fredags, &jag bara undrar vad det är för fel på folk? om de nu tyckte att jag inte såg ut som nån som lyssnat på mcfly länge kunde de väl hållt de för sig själva istället för att säga det högt? ÅHHHHH. fan ta folk ibland alltså.  jag blir så jäkla trött.

ingen skola idag då, studiedagggg! jag är så happy över det, behövde verkligen sova ut efter london (: &i morgon är det bara utvecklingssamtal vid 12.50, sen inget mer. vilket innebär att det blir sovmorgon med camp rock (jag är överbesatt, i know) och sen massa annat. ska pallra mig till papi &titta på st.trinians snart, i really like that movie! för övrigt har jag insett att jag verkligen har ändrat min musiksmak mycket. (justnu lyssnar jag liksom på hannah montana?) inte mycket av banden jag lyssnade på förra året ligger kvar i mp3n, men vissa finns alltid kvar. mcfly, the blackout, ymas, all time low, fightstar, fall out boy (som jag har glömt bort ett tag nu - oops!) och blink. alltid.
band jag tappat det senaste året är lostprophets, millencolin, paramore, my chem, panic at the disco, kill hannah och afi. har dock hittat tillbaka till paramore, men har lyssnat sönder alla deras saker så det känns lite jobbigt ibland, honestly. &lostprophets, vad kan jag säga? de är fantastiska, men jag har tjatat ut låtarna &ett nytt album kanske kan få mig att falla tillbaka. vem vet? men ändå, mega lolz. de andra banden kommenterar jag inte ens, då det är skönt att slippa vissa. &vissa band har jag lyssnat på även fast jag inte ens tyckt om dem, to please others. jeez, i had some bad periods there, huh? 

anyways, nu blir det till att städa lite till tonerna av take off your colours innan jag beger mig till papi &st.trinians! uppdaterar om london snart, promise promise.


RSS 2.0