i think i'm gonna loose it, loose it, loose it!

jag åker i övermorgon!
OH EM GEE!
(bloggar i morgon. nu ska jag packa klart. sen ska jag sova. tidigt. tiden går fortare då)

PUS!

i've got you to make me feel stronger

jag måste berätta för er om en av mina bästa vänner. eller min psykolog kanske vi ska säga? hon går under namnet matilda sjöö ward jonas hale, då de tre sista namnen kommer från hennes tre äktenskap. hennes män heter ethan ward, joe jonas och jasper hale. och ja, två är påhittade karaktärer. vem sa att hon inte var normal liksom?

anyways, så hon är min bästa vän. ja, så är det faktiskt. hon är störd (ganska iallafall) och dryg och elak, men jag tycker om henne en hel massa ändå! hon går under namnen maxie, maxie'lito, och max'mix, eller ja, vad som helst egentligen. helst skulle hon väl vilja bli kallad mrs. torres, men så kul ska vi nog inte alls ha!

hon har väntat på den här bilden rätt länge. och den är rätt ful. men stressar man så får man fan vara nöjd med resultatet. (har ju inte alls haft månader på mig. nejdå) så har har du maxie. här är din bild! le och ta emot! haha <3




glömde kanske säga att jag saknar min max något otroligt? trettionde oktober. ge mig nu!

och helt seriöst, så är hon bäst i världen och jag skulle inte kunna leva utan henne. tack för att du finns maxie!

sun is in the sky and it is gonna be a glorious day!

idag är nog allt helt underbart!
skolan är bra. jag är bra. maxie är bra. jobb är bra. speciellt om det är på siesta festivalen! :D
oh my God liksom. The blackout, parken, duné, alesana, the horrors, adiam dymott, dead by april, eldkvarn, the high fives, john ME, lazee, mando diao, sonic youth, tiger lou...
it's all just amazing! :') haha.
och där har jag och malin fått jobb. det är sjukt. sjukt sjukt sjukt.
men sjukt bra! :'D
 
nu ska jag plugga svenska innan provet. PUS!

lärartvång!

Tingeling Tingeling en server har hackat dig. haha. (min lärare har tvingat mig) jag tänkte skriva en sak som jag tog bort nu, för en som inte bör läsa det dök upp.. jag har svenska och det är väldigt lärorikt och spännande. NOT. sen har vi kommet fram till sensationell fakta: en viss person som har en viss bdb har en hjärna som en gurka som består av ungerfär 97 procent vatten. det förklarar ju alla SJUKA bilder och SVAR på kommentarer. fia är cool förlåt.. xoxo

we're the party, you're the people, let's make this night a classic

nirvana - fullständig lycka och frihet från begär, hat och självbedrägeri.

jag har upplevt nirvana; minst åtta gånger.

tjugoandra september tvåtusensex; wembley arena.   
sjätte december tvåtusenssju; wembley arena.
tjugosjunde december tvåtusenåtta; wembley arena.

första maj tvåtusennio; hmv hammersmith apollo.

tjugonde mars tvåtusensju; arenan: fryshuset. 
sjuttonde januari tvåtusenåtta; kb.
tjugonionde mars tvåtusenåtta; cirkus.
tionde maj tvåtusenåtta; earls court.
elfte maj tvåtusenåtta gånger två; earls court.

go figure, det handlar om spelningar.
mcfly gånger tre, fall out boy, the blackout, simple plan, all time low, the blackout och you me at six.


i år, den första maj, blir det nirvana för nionde gången när jag står i en publik och väntar på världens bästa mcfly. fyra gånger, and i'm not getting tired!


i think i'm gonna loose it

seven & nine

you just take your time, i hope to see you

i hope we make it through, i hope the sea is just as blue as our dream.
we've got a long way to climb until we see what we left behind.

we wake to the sound of drums and we are the soldiers of our own events
we are the keys to the kingdom  and we will never wear clothes again

you get up, move around every time you hear a sound.
what do you expect to see  every time you look at me?
i know this is gonna be alright.


fightstar - mercury summer

can't imagine what it'd be like, without the sounds of all my heroes singing all my favourite songs

hallå folket! :)

sitter justnu i skolan och väntar på min japanska-lektion. ohjoy. har precis varit inne på twitter &glott lite. obsessed with twitter, ohyes. det är väldigt kul, haha! speciellt nu när alla i mcfly har det med, haha. jag gillar dem!

jag åker om en ynka liten vecka och jag är sjukt pepp! igår var kanonbra och idag har varit rätt okej med måste jag säga. dock finns det vissa downfalls, som alltid. sitter &lyssnar på massa bra musik nu och gillar verkligen demi lovato. hon är helt sjukt cool! jag har faktiskt insett att jag har rätt många idols, heroes och role models. my biggest hero? charlie simpson, såklart! vem annars liksom? (bara för att så måste jag lyssna i mig på det nya albumet nu, hihi. mercury summer är kärlek!)
sen så är my big heroes mcfly med. vilka annars? de är så bra att det är sjukt och jag beundrar dem. sen har vi alex gaskarth. han behövs inte ens beskrivas, och samma gäller nog sean smith. < 3
idols &role-models har jag många. min främsta role-model.. well, miley cyrus &demi lovato. (hej, jag gillar disney!) men av många anledningar. de har jobbat jävligt hårt och lyckats förverkliga sina drömmar. det är sådant jag beundrar! sen finns såklart jonas brothers och josh franceschi där med. på idols &heroes sektionen, haha. oh, och jag kan ju inte glömma blink 182, då speciellt mark &travis. love på alla dem där människorna.

så... nu är det fightstar - mercury summer och lite skrivande som gäller innan min lilla lektion. sen blir det att åka till pappa och ta det väldigt lugnt. ikväll blir det film! london to brighton är det som står på schemat. den är lite bra måste jag säga!

anyway, nu ska jag plugga. har mycket att göra innan nästa vecka. pus!

i can't take another night on my own


fifteen

i was there. behöver jag säga mer?
wembley arena; tjugosjunde november tvåtusenåtta



i’ll be like your medicine, you’ll take every dose of me

hallå'hallå!

idag har jag inte hittat på så himla mycket, blev en sväng på stan med lina och det var trevligt - såklart! sen blev det till att sätta mig framför datorn med cash cash på repeat i hörlurarna. försökte få lite plugg gjort och det gick sådär. men lite blev la gjort och jag fick lite mindre att tänka på. idag har jag lyssnat mycket på glad musik då jag är pepp som fan på england och mcfly, och det gör mig massa glad. så justnu är det massa all time low, cash cash or the summer set på repeat i iPoden. det är väldigt härligt måste jag säga!
framförallt har den här låten spelats en väldigt massa idag;
the summer set - love in this club (usher cover)
helt underbart bra och den gör mig glad och den är faktiskt sjukt fin när de gör om den! :)  så press 'play' and enjoy it folks!



we could have fallen in love

twenty.

is it over yet?

hello folks! :)
idag har inte mycket gjorts hos mig, har bara glott på two and a half men. det har varit mysigt och sen har jag pluggat lite med. var också hos min moster och matade hennes katter lite. det gick bra och så. sen blev det till att åka en stund till papi för att fylla på the iPod! 1200 låtar är det nu och det är fint. massa gamla fina låtar som backstreet boys och sånt där på iPoden nu och det gillar jag verkligen. haha :)

sen blev det lite telesamtal med maxie'mine och det var fint som vanligt. hon fyller hela sexton år idag och jag skickade iväg några små grattis mms innan jag somnade igår kväll :)

har lyssnat på himla bra band idag, framför allt cash cash då. electric hearts är mest spelad på min iPod följd av muse's knights of cydonia. anyway, jag saknar london och fick en fin bild av mois igår från vår lilla resa. den är fin alltså!
på väg till englandet tror jag nog det är! :)




your wrongs are wrong and you can't make them right.

was it all a dream? 'cause you're finally breaking free.
we're gonna feel the rush coming over us tonight,
'cause we're going, going, gone

throw your hands to the sky like you're flying.
throw your hands in the air 'cause we'll shake it up tonight;
hot, hot like a fire, when electric hearts collide


we're the best in town

"this song is me having a go at twilight for being a shit film and how someone as ugly as robert pattinson can be made to be beautiful in the eyes of teenage girls because his flat-faced, shovel-head is plastered everywhere!"

sean smith, ladies and gentlemens. han pratade om den väldigt fina låten, children of the night. nya albumet släpps tjugofemte maj och jag längtar massor! sitter justnu och lyssnar på deras gamla album, we are the dynamite. insåg hur mycket jag faktiskt gillar dem nyss och albumet har gått på repeat sen dess. åh de är fina pojkar, haha.

anyway! nu har jag lov. förstår ni hur underbart det är? jag är så himla glad, hih. nu blir det att ta det lugnt och plugga i en hel vecka. sen skola i en och en halv vecka innan londontown. åh vad bra det låter. :)
igår var det en lektion, sedan innebandy mot john bauer. och gissa vilka som vann? cis såklart! vi var sjukt bra! cis är bra ibland, haha. :) och eftersom jag älskar min skola så mycket (läs: lite)  så var jag där hela tiden och peppade laget. obligatorisk närvaro kallas det. men det var faktiskt riktigt roligt, även om det hände lite saker, hah. men träffade lina också eftersom hon går på john bauer, så vi hade lite sms-debatter om vilka som var bäst. jag vann. som alltid, ha ha. man kan ju alltid drömma, eller hur?

sedan blev det lite plugg följt av two and a half men maraton. åh säsong sex är himla bra :) idag ska jag se klart den och sedan blir det kanske lite samanta who? ska också sätta mig på balkongen en stund och läsa lite i solen. det är fint väder och det gillar jag! :) sitter justnu och tittar på lite kläder i londontown, så jag vet vad mina pengar ska gå till. dock hittar jag lite för mycket, men så kan det gå ibland. har dock bestämt mig för att det blir två tröjor på american apparel i alla fall. det gillar vi!

måste bara citera en annan helt underbar människa i detta inlägg. hans namn är dougie poynter &han är bäst :)
"danny has twitter, I would say harry will get it soon but he's only just learnt how to use google"

jag saknar mcfly. 21 days.

this is why we can't have nice things

jag måste bara säga att Sean Smith är världens bästa människa. jag kommer ge er en bättre förklaring senare, men justnu säger jag bara det. han är bäst i hela världen pga många saker.

jag vill ha the blackout's nya skiva nu och jag vet att den kommer bli helt underbar!

och justdet. rubriken är en ny låt med the blackout. och ja, josh från ymas sjunger på den med. han är himla söt. han hade tydligen bett the blackout om att få sjunga med dem. söta barn!

 sjuttonde januari tvåtusenåtta. bästa dagen i mitt liv <3

there's a party in your bedroom, all night long

sitter i sängen med datorn i knät och lyssnar på cash cash på hög volym. precis fixat en liten playlist med massa glad musik som går runt i iPoden. ja, precis. en iPod är införskaffad, för sådär en vecka sen! finast i världen och helt perfekt på alla sätt. så ja, jag är sjukt nöjd. massa musik får det rum då den är på 120 GB och sen har jag redan lyckats trycka in en hel del filmer. jag lär aldrig ha tråkigt när jag åker buss eller tåg igen!

helgen har varit bra som fan faktiskt.
träffade lina igår en sväng på stan, och det var hur bra som helst! det var precis som the good old times. kaffe + parken + kill-stalking. me like! köpte faktiskt inget på stan, duktig jag. köpte dock lite kläder i fredags, men jag skyller det på malin, haha! blev ett par sjukt snygga jeansshorts för 80 spänn och en tunika för 60 spänn. lagom pris tycker jag! speciellt när det gäller shortsen, kollat på dem i flera månader känns det som. and now they're mine, lovely! i fredags blev det biblioteket med malin för att plugga och när vi varit duktiga ett tag drog vi till stan och åt lite, himla trevligt. sen blev det lite shopping och skvaller, vilket alltid är lika kul.

efter att jag kommit hem från min sväng på stan igår och ätit fick jag ett sms från amanda. hon frågade om jag var sugen på glass. tja, när är jag inte sugen på glass? vi vandrade till tokiga ture och köpte glass, sedan satte vi oss på larmtorget och snackade massa. det var härligt! sen blev det en liten sväng till på stan och jag hittade två par gladiatorsandaler på h&m som jag hemskt gärna vill ha! amanda köpte båda, hah, det var fint. men jag vet inte vad jag ska göra, vänta till londontown eller inte? hum, it's a hard one.

har precis varit inne på en sida och sett primark's nya sommarkollektion. oh my god säger jag bara, hur underbara kläder som helst! :') deras gladiatorskor slår nog h&m's lite, hihi. :) tänkte slänga upp en bild på vad jag tänkt införskaffa där!
så click it folks! :)
← två sjukt snygga outfits (dock ska jag ej köpa de gula heelsen och den konstiga kepsen!)

 


tänkte bara upplysa er om min himla härliga vecka;
måndag; studiedag - två prov!
tisdag; vanlig skoldag.
onsdag; utvecklingssamtal vid nio, sedan inget. chill med brudar senare? ja, maybe baby.
torsdag; en lektion, sedan innebandymatch.
fredag; ledig.
sen är det påsklov, sen går jag en och en halv vecka, sedan äre londontown! :D

men nej, nu blir det att ta sig hem till papi och plugga matte. pus!


now you know that i'm gonna leave you


it's a shame; you see that i'm hurting, and you don't know what you did.
you probably don't even care to know what it is, you promised that you were down.
you were my best friend, was it all for nothin?

how could you go, right when i needed you?


ibland undrar jag vad jag tänker med.

RSS 2.0