i've got another confession to make

hallå folket! (:
tänkte bara göra en snabb-update &tala om att idag har jag shoppat ^-^ en klänning på gina tricot plus två superstora tröjor på stadium blev det! och allt gick inte ens på 120 kronor! sånt gillar jag! i morgon blir det kanske mer på h&m, vem vet? presentkort är bra saker.
anyway, alla mina problems har löst sig idag faktiskt! jag känner mig stolt och stark, för jag har varit duktig flicka idag. men mer om det i morgon! ska ta och beställa nya hårförlängningar snart med, innan spanien och allt. men nu blir det lite film &så! ^-^
men!

tror ni jag skulle passa i hel-lugg? istället för min snedlugg nu liksom?
let me know!

xoxo.

when you're down and lost and you need a helping hand

världens i särklass bästa låt när man har tappat hoppet och styrkan,
precis som jag gjort justnu.



when everything is going wrong and things are just a little strange, it's been so long now you've forgotten how to smile.
and overhead the skies are clear but it still seems to rain on you, and your only friends all have better things to do.

hoppas er dag varit bättre än min, &jag skriver i morgon.

karma's a trick

här får ni lite tips på musik people! klicka på länken för att komma till låten (:
dethär var vad jag lyssnade mest på förra veckan ^-^

aly & aj - bullseye (:
hoobastank - i don't think i love you (dock finns bara live-versioner uppe då skivan släpps på tisdag) 
mgmt - time to pretend  <3
marie digby - umbrella :]
hannah montana - supergirl ^-^
farewell - cut you a new smile  l o v e
the fray - you found me :)
the friday night boys - celebrity life
the scene aesthetic - beauty in the breakdown <3
mitchel musso - the in crowd  b ä s t
metro station - california (:
mcfly - falling in love < 3    & <3
david archuleta - a little too not over you :]
NLT - karma
demi lovato - this is me acoustic (:

i want, i want, i want everything

då jag inte skrivit sen i måndags tänkte jag ta &skriva vad jag gjort i veckan, inte för att det är så himla intressant, men ändå!

(skrev om måndagen i inlägget två snäpp under dethär, så ni vet redan vad jag gjorde då, hih!)
tisdag; skola som vanligt &så, och började med religion då jag kom försent, dock bara med fem minuter. jag är duktig ibland om jag får säga det själv. efter skolan blev det plugg &sen andra avenyn hos min bästis!


onsdag; onsdagen spenderades som vanligt i skolan innan det blev gymmet och en himla massa plugg. jag lyckades dock göra klart allt jag hade i läxa och sådär, så det var kanon.

torsdag; i torsdags var det skola och det var trevligt faktiskt. var dock supertrött hela dagen och sådär. inte mycket hände, vilket var lite trist, men jag spenderade kvällen med att se på 90210. (:

fredag; spenderade hela spanska lektionen på biblioteket vilket var väldans bra. satt i tre timmar och bara slappade i en skön soffa! det var nog den bästa spanskalektionen någonsin ^-^ sen blev det svenska &det var sjukt roligt. bästis kom förbi med och hängde en stund, vilket var bäst! på kvällen pallrade jag mig hem till henne för att umgås lite mer, och vi pratade i en evighet om allt och inget!

lördag; runt ett så drog jag till biblioteket med min bästis för att kolla lite böcker, innan vi begav oss in till stan. båda två bestämde oss däremot för att inte köpa någonting alls så det blev bara lite godis innan vi gick till frisörsalongen där bästis skulle städa lite. (: jag satte mig i en soffa med en bok medans hon städade och jag kände mig superduktig. not. men det var sjukt trevligt och allt. gick ut och tog en promenad med ronja senare med och det var kul. på kvällen blev det lite xbox för min del innan jag somnade vid elva av sömnbrist.

idag; har inte gjort mycket, mest slappat och pluggat. drog till gymmet en stund och sedan satte jag mig här framför datorn med keith. (:

i morgon blir det skola igen, något jag inte alls är särskilt pepp på. men what to do? det blir film på samhällen och det är soft. innan skolan blir det gymmet och solning, vilket jag ser fram emot. (:

nej, nu ska jag ta &ägna mig åt keith igen. ha det bra people!


i don't want another pretty face

jag sitter justnu &tittar på en film jag kan utantill som är lika bra varje gång. nej, det är inte någon av hsm-filmerna, utan det är keith. keith är en så sjukt bra och vacker film att jag inte kan se den utan att fälla tårar. &jesse mccartney, ja han är helt jävla fantastisk! (&egentligen tycker jag inte ens honom så mycket, men nu så..)
keith handlar om Natalie som har allt, hon har ett stipendium till college, en ursnygg pojkvän och är populärast på skolan. sen träffar hon keith, som är väldigt hemlighetsfull och får henne sakta men säkert att tappa fattningen. hon försöker att inte släppa in honom i sitt hjärta men det blir svårt, för ju mer han döljer desto nyfiknare blir hon. hennes värld faller sakta men säkert samman när hon faller för keith. keith försvinner sedan i två veckor spårlöst, och kommer sedan tillbaka och natalie bryter ihop. hon förstår inte vad han kan ha för anledning till att bara försvinna sådär, men när hon sedan får reda på att han har cancer förstår hon saker bättre.

i know att den inte låter så himla intressant när jag beskrev den, men kolla trailern. för helt seriöst, det är en av de bästa filmerna jag sett i hela mitt liv. gud, nu är det en av det mer sorgsna scenerna i filmen igen, så jag lipar lite lagom mycket. (a) men är man en tönt så är man ju. (:

natalie: who the hell do you think you are?
keith: who do you think i am?

å vad jag älskar den här filmen! sitter &skriver lite samtidigt, på ett nytt projekt jag precis börjat med. det är nice, för jag får bra inspiration när jag kollar film. ^-^ anyway, ska se om någon av mina kära vänner vill provläsa lite snart. (:

    love is a force you can't control...


gotta shake it off and strike a pose

hellå!
det var ett bra tag sen jag skrev - sorry for that, om nu någon ens brytt sig! (:
anyways, så har inte så värst mycket hänt om jag ska vara ärlig. har hängt mycket på facebook mest, och glömt bort bloggen. dumt av mig. men nu är jag här igen för en snabb update innan jag ska cykla bort till papi ^-^
lite saker som har varit sjukt jobbiga har löst sig och det känns helt underbart faktiskt. nu är jag pepp på spanien! 23 februari nu tack?
fast, helst 15 februari först. då blir det freaky freaky fresh igen! :')
  (det firar vi med en fin bild på rrrrrrico &oliver oken/mike standley the third, hih!)


idag var det skola igen, &det sög lite. var sjukt trött i morse och begav mig till gymmet vid tio. kände mig allmänt duktig och gymmade i sådär en timme. sen blev det skola &samhälle, där vi såg på american history x. gud vad bra den filmen är, men den är sjukt hemsk. sett den förut &så, men den är fortfarande lika bra och gripande. jag tycker om edward norton otroligt mycket med. han är en fantastisk skådespelare och i helgen såg jag en film till med honom, nämligen pride and glory. se den people, för den var fantastiskt bra! handlar om polisen i usa och mutor, och colin farrell är med också. (: jag såg den nog dock mest för norton, då han är en av mina favoriter. insåg det i helgen tror jag, har alltid haft jack black &jim carrey som favoriter då de varit så roliga och allt, men edward norton är på topp 3 - lätt. tyvärr kellan.

i helgen har jag också glott på demons, en serie från england som är lite som supernatural (fast inte lika bra då, såklart!) och det blev nästan kärlek vid första ögonkastet. serien är sjukt bra och musiken är kanon med, hah. (: jag tycker om huvudpersonen luke väldigt mycket to be honest, han är en snygg grabb. en väldigt fin britt om jag säger så! christian cooke heter han egentligen &jag ska snart ta och titta på en annan serie han vart med i. and again; another obsessions begins..
anyway, så ska jag faktiskt ta och glo på avsnitt tre av demons nu &plugga lite. (som om det går när jag tittar på demons, men ändå!)

ha det bra people, så hörs vi i morgon!
 (åh vad fin han är!)


living in a fantasy

klockan är 02;35 och jag sitter &lyssnar på lies med mcfly och drömmer mig tillbaka till den tjugosjunde november tvåtusenåtta.
snälla, nya datum snart?
förövrigt är lies en av de bästa låtarna någonsin &hur den var live kan jag inte ens beskriva. you had to be there.
justnu älskar jag mcfly mer än annars och förundras över att det i år är det vårt sjätte år tillsammans. it's just crazy.
ska ta och lyssna lite mer på pojkarna medans jag somnar, &senare idag blir det till att titta på någon av dvd;erna.
jag vill sjukt gärna ha den från wembley snart, för det kommer bli så sjukt bäst.
aya, värdelöst inlägg &så, men jag fick ett infall (:

sovgott folk.

you can try to break us and make us fall apart, but the fire's in our hearts

sitter här i min ensamhet &lyssnar på jonas brothers. jag peppar deras serie, J.O.N.A.S! hur mycket som helst och vill se den nu. sjuuukt mycket bra kommer på disney channel i år &i can't wait! känns som det kommer bli ett bra tv-serie &film år för mig. jag menar, ny film med mitchel musso aka okenman och hannah montana film, + JB serien. sen massa andra bra filmer och så kommer HSM 3 på dvd. åh vad underbart, den ska fixas direkt, hih. i'm such a geek, really. 

har precis uppdaterat lite på dearheartstrings, så you know what to do. annars händer inte så mycket, ska uppdatera mer på dearheartstrings senare idag &sådär. men nu blir det till att försöka sova lite, och försöka att komma upp hyfsat tidigt i morgon, något jag verkligen inte är bra på!

goodnight, &goodbye!


bilden är sjukt fin &jag vill gääärna se detdär snart. kevin är en bra man. väldigt bra...

let's head out to see what this world has for you and for me

hellå!
sitter här &lyssnar på parken, och mår jävligt bra. (åh vad ska vi göra med henry?) justnu har jag varit på botten länge, &haft lite ångest angående saker. det har jag fortfarande, men justnu dansar jag runt i mitt rum till parken. åh vad underbart! jag blir så pepp &glad av parken. svensk musik har jag aldrig gillat, men alltså lite glad musik, parken style är inte alls fel. i like! (jag har också döpt om en av mina hundar till henry, fina grejer alltså)
idag har jag bara tagit det väldigt lugnt, pluggat lite natur &kollat på the hills. haft ett eget litet the hills-marathon som jag varvat med the suite life on deck. (: det är så sjukt kul att steve rushton, ex-medlem i son of dork, sjunger introt till the suite life on deck. plus att han ska vara med i nya hannah montana filmen. inte illa alls!

igår vid sådär sjutiden begav jag mig till min bästa vän för att titta på lite film. vi kunde dock aldrig bestämma oss för vilken film vi skulle se, men till slut blev det high school musical, då hon i princip aldrig sett den. jag var överlycklig, ohja. sen delade vi på en ben &jerry's phish food och mådde allmänt bra. efter filmen blev det mycket seriöst prat, &jag måste bara säga att hon verkligen är bäst i världen. det är otroligt att hon kan finnas där precis när jag behöver henne, varenda gång. <3

imorgon blir det gymmet &så, ska sola lite med när jag ändå är igång. bästis kanske ska med &så, så det blir nog trevligt. alltid skönt att träna med ju! känns sjukt bra att ha fått igång träningen nu. anyway, nu ska jag ta &lyssna lite på steve rushton innan jag glor mer på the hills.
(ska uppdatera dearheartstrings nu med, så tune in later)

xoxo.

big city dreams are what you're about

sitter &lyssnar på massa musik i brist på annat att göra. jag skulle kunna sova, då jag ska vara på gymmet vid halv tio. redigerar lite bilder &funderar på att göra något annat. blir till att skriva lite på mina planerade böcker &så tror jag. har precis kollat lite kläder på forever21, och gud vad mycket jag vill ha! det blir nog till att beställa lite, får se vad jag bestämmer mig för. (: tyvärr så kostar ju frakten en hel del &det suger en aning.
justnu lyssnar jag på nevershoutnever! &han är bra han. ^-^ bigcitydreams går på repeat i min mp3 justnu. alltså, han är så mysig &sjunger så sjukt fint. look him up people! <3 

this pathetic excuse for a town that holds all your memories, a lifetime of crushes and your broken dreams

jag har bytt musikstil lite nu igen (big surprise). om man jämför med januari 2007 så var det the blackout, my american heart, ymas, aiden, avenged sevenfold, afi, &massa hård musik som gällde, plus mcfly som skiljde sig från allt annat.
nu däremot, vet jag inte vad det är! de band som äger min mp3 justnu (förutom mcfly, ymas, atl &jb) är the friday night boys, metro station, nevershoutnever!, a rocket to the moon, stereo skyline, the hand me down kids, we are the ocean och mister owl. jag har också blivit en hsm &hannah montana tönt på riktigt, &i januari hade jag nästan ett hat till båda delarna. man blir som de man umgås med, right? ja, och jag umgicks med folk då som fick mig att bli någon jag inte var, men det är en annan historia.
jag är mycket mer indie är förut, men det som är bäst är pop-punk &power-pop. åh vad härligt pop-punk är! lite old school blink funkar med, som alltid. (: sen är jag sådär löjligt svag för ballader, det har jag alltid varit &kommer nog alltid att vara!
(jag tycker förresten också att petter är sveriges bästa sak när det gäller musik. det tyckte jag inte förra året, det lovar jag er) jag tror maxieman tycker att robin bengtsson är sveriges bästa när det gäller musik, var bara tvungen att lägga till det, hih. hon är galen men jag gillar henne ändå!

idag, eller igår blir det ju nu, så var jag på staden med papi. hittade dock inget &drog hemåt till mami där vi senare fick gäster. stannade hos mami sen &nu sitter jag här med min dator i sängen &slöar. det slog mig precis att skolan börjar i morgon, onsdag. herregud vad hemskt! jag vill verkligen inte tillbaka. lovet är för kort - really! lärarna säger att vi ska ta det lugnt och hämta oss efter allt slit, men vafan, jag bara laddar upp mig inför ännu mer stress, ångest och panik. det gillar jag inte. jag må ha tagit det jävligt lugnt på lovet, men jag kommer dö nu när skolan börjar. jag kommer gå in i väggen, helt seriöst. och man ska hinna med så mycket! skolan, träffa kompisar, plugga, få bra betyg (alltså plugga hårt), förbättra sig i allt, träna, och sen ska man andas med? nej, jag hinner inte. usch på det, jag har ingen ork alls. snart ger jag upp &bara släpper allt. åh jag vill bara bort. en enkelbiljett till londontown eller los angeles tack? jag behöver egentligen inte ens åka så långt bort, ge mig bara några dagar med folk som förstår mig? som två dagar i norrköping hos fia, det skulle räcka! som tur är så kommer fia hit i februari, &det gillar vi. någon som förstår mig utmärkt. (: massa senare idag blir det telesamtal med camillus, &det blir bra tror jag, för hon vet precis vad jag menar angående allt med att vilja komma bort från allt. det känns bra att någon förstår. (:
jag har bästis här och det är bra, för utan henne skulle jag verkligen ge upp här. jag skulle inte klara en dag, jag skulle bara bryta ihop dagligen och faila i allt. min bästis är bäst på alla sätt och vis.
 jag trivs inte här. visst, kalmar är en vacker stad, det är den, men den passar inte mig. alla vet allt om alla &man får inte sticka ut. bara för att det är så ska jag bli ännu mer underlig. nej, men seriöst. min stil är inte udda eller så, men folk klarar inte av mig ändå. jag hade ett fint samtal om dethär med emma häromdagen, &det var fint som fan.

nej, nu ska jag sluta whina och ta och skriva lite och missbruka nevershoutnever och annan mysig musik som får mig att bara le.


this year i will do everything right, this year will be mine

nytt år &det känns läskigt på något sätt! nyår blev kanon &dagarna efter har mest ägnats åt att slappa &ta det lugnt. det har blivit mycket the hills tittande, då jag börjat kolla om från början och sådär. det är skönt att inte behöva fokusera till 100 % på det man ser, hih.

det känns som att 2009 kommer bli bättre än 2008, &det hoppas jag på! även om -08 var ett bra år. speciellt ett bra konsertår!

- mcfly.
- you me at six.
- the blackout gånger två.
- all time low.
- elliot minor.
- simple plan.
- my american heart gånger två.
- silverstein.
- the audition.
- four year strong.
- mexicolas.
- the color fred.
- state radio.
- armor for sleep.
- envy on the coast.
- strike anywhere.
- reemer.
- avenue.
plusssss lite töntband som inte spelar någon roll, hih!

i år ska jag försöka ta &se mina mcflypojkar igen, för det måste jag. jag vill även gärna se you me at six & all time low igen. fast högst upp på min lista står jonas brothers. jag vill så sjukt gärna se dem, då de äger min mp3 justnu.
i år ska jag hitta på dethär, hopefully;
- träffa fia i februari &ha det freaky freaky fresh. (fler gånger med, kay!)
- åka till los angeles i två veckor. (förhoppningsvis!)
-
se jonas brothers och mcfly.
- förhoppningsvis se ymas och atl.
- åka till spanien i februari med skolan.
- åka till londontown! <3
- fylla arton! (:
- köpa en famous stars & straps hood, whatever it takes.
- köpa massa nya skivor (:
- se new moon på bio.
- & ha det så sjukligt bäst helt enkelt.

nyårslöften har aldrig vart min grej riktigt, men jag har dem alltid ändå. jag tror jag höll ett förra året, hur lyckat var det?
nu ska jag däremot försöka hålla alla, wish me luck? (:

anyway, tänkte bara uppdatera lite smått sådär, &nu ska jag ge mig ut i snön för att ta mig till papi. sen blir det lite mer the hills &sådär.
ha det bra people! ^-^


RSS 2.0