london calling

nu drar jag till london! :D
see you on sundayyyy! ^-^
då blir det update med bilder &snakes on a vlog.
ha det bäst people. (:



it's not possible for me not to care

the seven things i hate about you;
you're vain, your games , you're insecure,
you love me, you like her.
you make me laugh, you make me cry,
i don't know which side to buy.
your friends they're jerks , when you act like them,
just know it hurts.
i wanna be with the one i know
and the seventh thing I hate the most that you do,
you make me love you

miley cyrus - 7 thing 



ååhhhh jag är så arg &trött på massa saker justnu! att det alltid ska vara samma jäkla visa. varför kan jag aldrig ha lite tur? nej, men vad trodde jag egentligen? jag kunde väl ha förstått. det är alltid så. så går det när man har för snygga kompisar. kanske något JD borde lyssna på med. helvetes idiot.
åh, världelöst inlägg. men jag behöver avreagera mig. so you know where i can do that, right?

anyways, så gick det med min läsning. jag fastnade i 7 things med miley &sen var jag fast. jag gillar miley, något jag inte skäms för att erkänna. (&som om ni inte redan listat ut att jag gillar henne, då jag är besatt av hannah montana? xD)
7 things spelas rätt ofta på repeat i min mp3 då den verkligen är fantastisk. justnu spelas en låt på repeat på min dator med, men det är first date med bästa blink. jag fick lite blink-återfall då jag såg att de kanske ska återförenas &jag har lyssnat på blink hela dagen. gud vad jag gillar dem, de var verkligen speciella! first date är så jäkla underbar och helt... ja, let's just say i love it a lot?

istället för läsning ur engelskaboken fick det bli ett avsnitt av andra avenyn, då jag missade det i tisdags. i söndags kollade jag &bästis på det tillsammans, men i tisdags hade jag annat för mig så det blev inget aa. &det är faktiskt rätt bra, men mja, jag missar det väldigt ofta. men ikväll blir det igen &det är jag lite happygirl över. (:

"do you like my stupid hair?
would you guess that I didnt know what to wear?
i'm just scared of what you'll think,
you make me nervous so i really can't eat
"
blink 182 - first date.
(&om de bara visste hur rätt de har...)

you change your mind like a girl changes clothes

hellow! (:
sitter &lyssnar på hot 'n cold med katy perry, en av få hajpade låtar jag gillar. eller gillar &gillar, jag tycker att den är rät bra. jag blir på bra humör av den på något sätt &vissa delar av texten passar rätt så bra nu.
peppar twilight med, i morgon gäller det! tyvärr så var det ingen smyspremiär här i kalmar, annars hade jag såklart gått på den, men det blir den "riktiga" premiären istället. &det är inte så illa heller, right? hoppas bara att min lilla favorit (jacob black! &sen emmett cullen med då, bästa kellan!) är med en hel del. annars blir jag sad girl, eftersom jag faktiskt inte tycker om edward så himla mycket. jag tycker han är lite overrated, &för självsäker. nej, usch, han är inte min favorit. &börja inte hata mig &kalla mig för ett fake fan nu, jag har läst alla böckerna &min besatthet startade för ett och ett halv år sedan, inte förra veckan. edward är inte så sweet &perfekt, överbeskyddande är han med och massa annat som bara blir jobbigt och fel. jacob kanske inte är helt perfekt han heller, men han är iallafall bättre. &han skulle inte lämna personen han älskade. maha!

anyways, nu ska jag sluta analysera twilight-böckerna &dess innehåll och berätta om mina två days in school.
igår; hade geografi &den lektionen gick bra. jobbade med massa frågor &det var rätt trist men det funkade. sen drog jag hem &åt med bästis innan vi gick tillbaka till min skola för att jag skulle ha japanska. jag satte mig &pluggade på min vanliga plats i kafeterian med bästis bredvid mig. det var massa fina moments där, hon lärde sig massa ord på japanska (min lärare <3 henne nu) och sen blev det lite skrattanfall med. sånt är väldans bra! jc &jd (p &h, vi bytte ut namnen, lite svårare att lista ut nu, haha) gick förbi några gånger &my heart stopped. bästis däremot hade väääldigt roligt åt det, speciellt när jag berättade hur A trånar efter JC. det blev finfina skämt där. min favorit var nog ändå; "ska du ge honom en elchock eller?" internskämt när de är som bäst!

today; natur först &det är rätt roligt faktiskt. fick lite uppgifter som jag ska göra eftersom jag missar lektionen nästa vecka &så, men det ska jag nog klara! (: verkade inte så himla svårt. sen var det engelska och det är alltid roligt ^-^
bästis kom förbi på ett 20-minuters besök, &mycket hände på 20 minuter. sen fick jag saker att göra i engelskan med, &jag ska berätta om min resa när jag kommer hem. alltså, va? det kan bli småroligt, not. ingen i klassen är så vidare intresserade om min resa vad jag vet! alla gillar ju inte mcfly, tyvärr, hah. anyways, ska ta &läsa lite i engelska boken (tuesdays with morrie) så jag har mindre att läsa på väg till londontown &så innan bästis kommer förbi för att låna kläder. sen ska vi titta lite på andra avenyn med, hih!
&juste, mina extensions kom idag! (väldigt intressant va?) så det ska jag fixa med, men det blir förmodligen i helgen. (:



 "are you ridiculously hot, or is that just the werewolf in you?"



(dock är han inte lika snygg i filmen då han har peruk, men det är ändå taylor &jacob (a) hih)


lets hear it for rock bottom!

hello!
det var en vecka sen jag uppdaterade sist, &jag vet inte varför. jag har haft mycket att göra &inte hunnit med bloggen.
mycket i skolan och annat inför nästa vecka. yes, jag drar nästa vecka (vem kan ha missat det?) &jag är så sjukt glad! :')
kan inte riktigt fatta att det är så nära nu...
kommer sakna min bästis något otroligt, även om jag inte är borta länge, för justnu är vi closer than ever och det kommer kännas lite fel att vara i londontown utan henne &se hennes man utan henne. its just wrong.
men det kommer ändå bli bäst, &jag ska ringa henne från konserten, det har jag lovat! (:
på tal om konserten, så har jag set en setlist från mcfly's radio:active konserter nyligen, &det ser sjukt underbart ut! de spelar två låtar jag inte trodde de skulle spela, men tyvärr spelar de inte min favoritlåt, vilket är lite trist, men det kommer ändå bli bäst!
jag säger bara en sak; corrupted!
it will be supercalafragilisticexpialidocious, i just know it. (:

anyways, nog snackat om konserten (ni måste tycka jag är tjatig? men so what, i love ittttt!) &så. geografi &japanska i morgon, inte alls pepp på japanskan men det går nog bra hoppas. gör mitt bästa och försöker fixa allt så jag kan klara det nästa termin, och jag har gjort läxan (som inte ens var någon direkt läxa) och så. i hope it will be alright.
idag var jag beredd på opponering i skolan men nejdå, det var framflyttat då läraren var sju. 3 timmar då vi inte gjorde någonting alls var det som gällde. trevligt värre, eller inte. ingen gjorde någon nytta och inte fick vi sitta i grupprum heller då vikarien (som var en lärarkandidat) tyckte vi skulle vara i klassrummet. well, disaster? ungefär.
matte &idrott var det sen, som gick bra i guess ^-^
beställde mina extensions idag, FINALLY! &de kommer i morgon redan så det blir fixat innan london, thank god! helt sjukt lycklig är jag för jag känner mig mycket bättre med extensions. det är dock inget svindyrt (i'm not rich guys..) eller så, men det är perfekt till mig!
måste nog fixa hårfärg med, känner att jag börjar få utväxter igen, fan! det gillar vi inte, uh.
känner att jag blev väldans mån om mitt utseende helt plötsligt, men well, så är det ibland!


det här är min fangstah. hon är bäst i världen (ungefär) &jag träffar henne om
en vecka. det är sjukt, det var 10 månader sen vi sågs sist &då var det första gången
någonsin.
hon är den mest skruvade människa jag träffat och herregud vad bra hon är! hon får mig alltid
på sjukt bra humör och våra konversationer är helt twisted.
london kommer bli helt bäst med dig för på något sätt är vi väldigt lika, även om jag inte kan
förklara det. even if we blow it, we still look sweet. <3

moa, jag gillar dig även fast du vill ha gabe saporta i en bur i ditt rum som är fullt med träd.


call that a comeback!

SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!  (8)
jafan, KFF har tagit sm-guld! det är helt sjukt, &så jävla otroligt bra! :')
var på stortorget idag och hedrade sveriges bästa lag. (they are, i promise you that) de förtjänar verkligen att vinna, som de har kämpat &allt!
nu försvinner en av de bästa spelarna, viktor elm, men what the heck, resten av laget är inte helt dåliga de heller! min favorit är, och kommer nog alltid vara, henrik rydström. hans blogg är rätt bra också, den enda jag "följer". men anyways, nog pratat om kff. (jag hade min tröja på mig idag, i love it! just had to say that, hih)

köpte en mössa till idag (den på bilden), det är en precis likadan som den gröna, fast vit, vilket ni iofs ser. kände att jag behövde en vit att byta med, då grönt inte funkar till allt. (: helt ointressant, men that's all i've done today. kff &mössa. fina grejer detdär. och juste, skola också! gjorde dock inte mycket alls, har prov nästa vecka och vi repeterar massa inför det. hoppas det går bra, vill verkligen ha bra betyg i samhälle!
kan också säga att ellen skrev en sak till bloggen idag, vilket är great! hon ska publicera det snart, hoppas jag (a) hon är bra på att skriva, min bästis, ska ni veta! vi ska förmodligen fixa en gemensam blogg, då vi har fina saker att skriva om båda två. vi är bra åtskilja, men tillsammans är vi superheroes! (superman &batman, ni fattar va?) vi är bäst, ohja. (:

anyways, jag har inte that much att berätta idag. har inte hänt något spännande som är värt att skriva om. min dag har verkligen varit boring, på ett sätt. inget händer!
men jag kan tråka ut er med det vanliga; i morgon är det TVÅ veckor till jag &moa möts i göteborg! då är det femton dagar tills jag i london &dricker kaffe från starbucks med min bästa fangstah :') (jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar!) det ska bli helt fantastiskt på många sätt!

however, så ska jag ta &lyssna sönder ymas skiva lite till nu, och sen blir det nog lite dexter, även fast jag inte borde. kanske ska se lite 90210 med? hm, maybe. kan iofs avsnitten utantill, men ändå (a)
(imorgon sänds 90210 i usa, i want that episode now!)
i morgon ska jag se Jonas Brothers - Living the dream igen, sett det more than once already, men gud vad bra det är. call me a geek and all that, men jag blir så glad. :')

not afraid to stare you down until you blink

  
sitter &lyssnar på din gata i p3. det är faktiskt rätt bra, &jag gillar programledarna som är på fredagar. ("vi träffas sällan?" "vad är sällan?" "nästan aldrig" "wow, det ÄR sällan!" killen är smart! lite elak med, men så himla bra ändå. alltid bra för mitt fredagshumör ^^)
 skolan var slapp idag, spanska i 3 timmar, och vi gjorde inte så himla mycket. fick reda på att jag får åka till spanien! feels incredible! kan inte riktigt förstå det, :') synd bara att en som jag verkligen inte klarar av ska med, usch. =/ fast en hel del roliga människor är det med! (:

blev stan med papi sen, kinamat &så. begav mig till h&m sen, och hittade en sjukt fin mössa! (den på bilden, är mycket grönare i verkligheten, puss på mobilkameran &kvaliteten) skulle köpt en likande i london, fast dyrare, så passade på när jag hittade den här fina för 49 kronor ^-^

ikväll blir det inget idol för mig, tyvärr. vill gärna se det &så där, men gears of war 2 släpptes idag &det ska jag spendera min kväll med.
tv-spel när det är som bäst, japp. (:
i love it! perfekt när man är småsur &allt.!

nytt hannah montana avsnitt ska jag se ikväll med (säsong 3, lovely),
i believe i'm obsessed. men whatever, jag blir gladingg. <3

anyways, ska umgås lite med mina djur nu.

xo - bells (:


"i know where i stand, i know who i am,
i would never run away when life gets bad,
it's everything i see, every part of me.
gonna get what i deserve, i got nerve"

was it a dream?

jag tror jag måste sluta kolla på dexter innan jag somnar.
mina mardrömmar är helt utflippade &underliga.
jag skulle inte bli förvånad om "ice truck killer" dök upp i drömmarna snart med.
i blame dexter morgan for everything.

i'm sick and tired


jag är sjuk &trött. jag funderar på att gå &lägga mig och klockan är tio över nio. något måste vara fel med mig? eller?
ja, för annars skulle jag börja fundera på att sova om sådär 2 timmar, at least. men inte idag, nej. idag vill jag bara sova.
dagen har varit jobbig &har mått dåligt hela dagen. stor förkylning på gång, och har huvudvärk &ont i halsen med.
varför händer allt samtidigt? åh, jag orkar inte ibland alltså.
men bästis är bäst förresten &finns alltid där precis när jag behöver henne. ily.

jag vill ha ben &jerry's! fick enorma cravings justnu. b&j's plus lite kaffe från starbucks skulle inte sitta helt fel. well, b&j's blir det hopefully i morgon då papi skulle fixa det. bra grejer! men kaffet får jag vänta med i sådär 20 dagar. sen så är jag där. i mitt londontown where i belong! :') då blir det mcfly, shopping, fika med bra folk &massa mys helt enkelt. it will be amazing, i just know it. moa &jag kommer ha det bäst. jag säger bara en sak; snakes on a vlog.

btw, to all my dear friends; jag har smsförbud tills londontown (sparar gratis-sms, smart är jag ju), så kan inte skicka mer än ett sms om dagen tills den 26:e. jag tror inte jag kommer klara det. men you can't blame me for trying, huh?

nu ska jag sova,
xo.


paper bags and plastic hearts

throw it away,  forget yesterday, we'll make the great escape.
we won't hear a word they say, they don't know us anyway.
watch it burn, let it die 'cause we are finally free tonight

the great escape - boys like girls


jag hade tänkt blogga om något intressant, i promise, men jag glömde totalt bort det när min hund väckte mig i min sömn med ett skall. sov som bäst &blev väckt. så då tog jag upp datorn som stod nedanför sängen &tänkte blogga.
sen skällde hunden igen&då tappade jag min inspiration. så nu lyssnar jag på boys like girls &försöker sova.
måste somna om &allt såntdär, skola i morgon (eller idag blir det ju). snart i guess, &måste vara pigg. läxan har jag iaf gjort, go me! alltid något, huh?

mennej, nu ska jag plugga i hörlurarna i öronen &lyssna på boys like girls till jag somnar. kanske blir lite tony parsons med för att ögonen ska bli tröttare än vad de redan är. nej, nu svamlar jag igen. bäst att jag ställer ifrån mig datorn innan jag somnar med den i knät.

sweet dreams,
xo.

i'll see you in my dreams


Make it a sweet, sweet goodye, it could be for the last time and it's not
right. "Don't let yourself get in over your head" he said. Alone and far from home we'll find you dead - like a candle you burned out; spill the wax over the spaces left in place of angry words. Scream - to be heard, like you needed any more attention; throw the bottle, break the door,
and disappear. Sing me to sleep; I'll see you in my dreams, waiting to say "I miss you, I'm so sorry".

Forever's never seemed so long as when you're not around, it's like a piece of me is missing. I could have learned so much from you but what's left now? Don't you realize you brought this family
a world of pain? Because you left us in pieces. Can't you see there could have been a happy ending we let go? 
Sing me to sleep; I'll see you in
my dreams, waiting to say, "I miss you.  I'm so sorry." 
Sing me to sleep. 
(You've taken so much with you) 
I'll see you in my dreams, (but left the worst with me) 
Waiting to say, "I miss you.  I'm so sorry."

all time low - lullabies
skriven av the one and only, alex gaskarth.



mannen som skrivit låten är en idol för mig. han har lyckats med så otroligt mycket &han är så fantastisk. han har så
mycket men bryr sig ändå om sina fans något otroligt. han ger tillbaka. han skriver texter som ingen annan, &han är
helt fantastisk in more than one way.
jag funderade idag på vem som påverkat mig mest, av bandmedlemmar då,
och förstaplatsen stod mellan alex gaskarth &charlie simpson. alex har gjort så lite, men ändå så mycket. &charlie,
han har gjort mer än någon kan förstå. lifesaver, om vi säger så. &alex, vad har han gjort? han är sig själv, he stays
true to what he believes in and knows where he came from. en dröm att träffa honom, missade honom på gian &när de var i sthlm var jag inte där.
låten, lullabies, är en av mina favoriter. det har det alltid varit, &fick nyss reda på varför den är så stark. den handlar om alex's bror, som tog självmord. det är lättare att förstå innebörden av låten då, &jag förstår inte hur alex kan orka sjunga en låt med det budskapet. att varje gång bli påmind om det.. han är så amazing att jag knappt hittar ord.

&juste, har ni inte hört all time low nån gång så får ni ta &lyssna på dem nu! (:

"the closest friends you'll have are the ones you'd take a bullet for,
but they're the ones you constantly feel you could put a bullet in as well."

lean on me, when you're not strong and i'll be your friend, i'll help you carry on

we're walkin down the beach 'cos were mega mega stars,
we got girlies to spare, we got tricked out cars.
we're the malibu crew and we got each others back.
i'm ollie, thats rico, now take it J Mac.
we got serious bling bling and baggy-waggy pants,
so listen to us sing and watch the little guy dance
go rico, go rico, go rico, go rico

fia, det är inte lika kul att se klippet ensam. det suger faktiskt! det är liksom ingen som skrattar med mig, &sjunger
med jesse &mig. it's not the same thing, and i don't like it =/
uh, det var way bättre hos dig ska du veta. det var freaky freaky fresh om vi säger så.
sitter &lyssnar på Mitchel Musso nu, &varvar med hans bror Mason &hans band Metro Station.
somsagt så kan jag inte sova, &musiken fungerar som en slags terapi. min terapi justnu är the Musso Brothers &deras
olika musik. Mitchel med sin.. er, jag vet inte vad riktigt! hiphop/rap/rnb/pop? snyggt värre. hans bror däremot, mja, metro
station är alternativ rock antar jag? men de är olika &bra på sina sätt. men de har en sak gemensamt, utöver efternamnet; de får mig att må bra &det är ju alltid bra. :')
nu vet jag snart inte vad jag pratar om, så jag ska sluta prata om allt &inget.
jag ska sova, även om det inte går.

starin' out a the rain with a heavy heart

sitter &lyssnar på robin b samtidigt som jag läser igenom hans blogg.
jag är måttligt uttråkad &hans blogg är ett bra tidsfördriv! jag tycker om det faktum att han lyssnar på mcfly,
det gör att jag gillar honom lite mer sådär. han sjunger bra &han påminner mig om dan flint något otroligt. visserligen
är dan snyggare, men yeahyeah, who cares? robin är bra, &i dont want him out. maxie, ser du vad du gjort med mig?!
det är ditt fel, bara ditt fel. men jag gillar dig ändå :*


(från robins blogg, han fick en fråga, &svarade. han gillar mcfly. jag gillar honom)


&to something else...
jag är så sjukligt trött justnu, men kan inte förmå mig att gå &sova. jag vill inte, för jag kan inte. saker håller på att förstöra
mig totalt, my head is messed up. tåtar föll för några dagar sedan, till tonerna av homecoming med hey monday.
de föll också till down goes another one med världens bästa mcfly. det är så mycket på gång, så många känslor och jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bete mig. jag behöver svar, men jag får inga. jag måste våga, ta chanser. men varför ta chanser när man vet hur illa det kan gå? så fungerar jag, förstår ni hur fel det kan gå då? när man dömer ut allt redan innan det har börjat? mja, jag är inte så smart när det gäller såntdär. men justnu vet jag inte hur jag ska göra med något. nu, denhär månaden (!) ser jag mina boys igen, &det är helt sjukt. den här månaden kommer jag hem, hem till london, the place where i feel like i belong. the only place. jag kan vara mig själv, behöver inte oroa mig för vad folk tänker om mig. när bussen rullade in på stationen i kalmar i onsdags insåg jag vad jag ogillar med kalmar. people talk a lot, and they don't care about your feelings. det borde vara sloganen för kalmar, men antar att vi inte skulle få så många turister eller så då? nej, probably not. men för oss ungdomar så är kalmar så. faktiskt. jag kan inte gå någonstans utanm att folk tittar snett, kommenterar, viskar... &jag ser inte ens så annorlunda ut! jag förstår om de pratade förut, när jag vad punkrockare &allt sånt där. nu, när jag bara sticker ut lite, så är de nästan värre. kan folk inte vara diskreta? om de nu tycker en sak behlver de väl inte stirra ut folk så att deras ögon ploppar ut? för så är det nu.
kanske skulle jag sluta vara annorlunda? klä mig som alla andra, färga håret blondt &sminka mig med massa solpuder &foundation på läpparna? nej, nej och åter nej.
så är folket i kalmar. detdär beskriver deras utseende. jag, on the other hand, är inget av detdär. vilket ni förmodligen vet.
jag försöker vara stark, tänka att de inte betyder någonting för de är idioter &jag borde inte ta åt mig. men vad jag gör? jag tar åt mig, det har jag alltid gjort. när jag blev utfryst på högstadiet var det musiken jag vände mig till. när folk sa elaka saker på stan var musiken min tröst. när jag blev påhoppad på internet fanns musiken där. när jag förlorade min bästa vän, var musiken den axel jag grät ut på. är det konstigt att musiken är det viktigaste i mitt liv? nej. den finns alltid där, no matter what. &justnu, så är det musiken som får mig att tänka att jag kommer klara dethär, jag kommer klara allt. vad som än händer har jag min musik &mina vänner som stöttar mig. jag har förlorat en del på vägen, men också funnit nya som betyder otroligt mycket.

dendär jesse mccartney-låten är än en gång på repeat på min mp3. jag stirrar ut genom fönstret till tonerna av en av de vackraste låtarna någonsin. den må vara cheesy och töntig, men den är otrolig.
because you live and breathe, because you make me believe in myself  when nobody else can help.

RSS 2.0